Autosport NL • Renault Clio Cup

Clio Cup: Addie van de Ven titelkandidaat; Alexander Keijzers promoveert

Uitgegeven door Bas Kaligis • 20 maart 2009 12:01

Apeldoorn – Rhesus Racing heeft naast de Aston Martin GT4 race auto's met Pim van Riet en Paul Vahstal ook twee hete ijzers in het vuur voor de Renault Clio Cup. Vahstal gaat als runner-up in de 2008 Clio Cup door naar het Dutch GT4. Zijn plaats wordt ingevuld door Alexander Keijzers, die op zijn beurt vaste kracht Addie van de Ven versterkt.

Addie van de Ven ook in 2009 op jacht naar champagne

Alexander Keijzers reed vorig jaar al bij het Rhesus Racing team in de Suzuki Cup en heeft zelfs in zijn debuut jaar al een keer op het podium mogen staan. Met de overstap naar de Clio’s wil Alexander in ieder geval een gooi doen naar een paar podiumplaatsen in de Olympische klasse. Addie van de Ven (vorig jaar vierde algemeen) zal de eerste Clio besturen en gaat een gooi doen naar het kampioenschap.

Alexander Keijzers

"Twee bekende in ons team die de eer verdedigen bij de Renault Clio's", zei teambaas André Kool. "Het is leuk dat Alexander doorstroomd naar de volgende stap. Hij heeft leuke dingen laten zien in de Swift. Addie, met al zijn ervaring, kan hem goed begeleiden. En hij gaat voor het kampioernschap, terwijl Alexander gaat voor de zege in de Olympische klasse.

Podium Alexander Keijzers

Het team is druk met de voorbereidingen voor de Paasraces en zal de komende weken dan ook regelmatig te zien zijn op het circuit met de auto’s om een compleet trainingprogramma af te werken.

Rhesus Racing is een autosportbedrijf gespecialiseerd in relatiemarketing dat door onder andere door Wijzonol Bouwverven (Renault Clio’s) en de Galaxy Group (Aston Martin GT4’s) wordt ondersteund.

Bekijk de goed verzorgde website eens van Rhesus Racing

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS