Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

TAG Heuer nieuwe sponsor voor Aston Martin Racing in FIA WEC; het delen van kwalitatief hoogwaardige productwaarden

Uitgegeven door Johan Vis • 11 maart 2018 15:45 • Print artikel

Het luxe Britse merk Aston Martin heeft aangekondigd dat het Zwitserse luxe horlogebedrijf TAG Heuer haar officiŽle horlogepartner zal worden, waarbij twee van de meest iconische luxemerken uit de autosport samenkomen.

Aston Martin Racing TAG HEUER

De twee bedrijven, hoewel ze totaal verschillende producten produceren, delen veel gemeenschappelijke waarden. Ze weten als geen ander hoe ze de autosport kunnen gebruiken als een testomgeving voor hun prestatie gerichte producten. Beide partners hebben veel ervaring en zijn diepgeworteld in de autosport, hun gezamenlijke historie gaat decennia terug en zijn beiden verbonden met het Aston Martin Red Bull Racing F1-team. In de wereld van endurance sportwagenraces zal de merkidentificatie van TAG Heuer verschijnen op de gloednieuwe Aston Martin Vantage GTE racewagens. Dit zal voor het eerst zichtbaar zijn wanneer het FIA World Endurance Championship in mei van start gaat op Spa-Francorchamps.

Off-track zijn beide merken erg innovatief met hun productontwerp. Hun creatieve teams van ontwerpers genieten voortdurend van het grenzen verleggen, zodat ze iedere keer unieke producten produceren. Beiden staan ​​bekend om de verfijnde details in hun vakmanschap en bouwkwaliteit, een gegeven waar hun trouwe klanten altijd op kunnen rekenen.

Aston Martin Racing TAG HEUER

Aston Martin President en Chief Executive Officer, Dr Andy Palmer, zei: "Dit is een spannende samenwerking voor Aston Martin. Beide merken hebben teams van briljante ontwerpers en wanneer twee getalenteerde teams van ontwerpers op deze manier samenwerken, worden ongelooflijke dingen gecreŽerd. We begrijpen allebei het belang van prachtig maatwerk en het belang van topprestaties, dus we hebben al veel gemeenschappelijke waarden. Natuurlijk houden we er ook allebei van om te racen en onze producten tot het uiterste te testen in een concurrerende omgeving. Ik hoop dat dit nieuwe partnerschap ons allemaal veel succes brengt, zowel op als naast het circuit. "

Chief Executive Officer van TAG Heuer en president van de LVMH Group Watches Division, Jean-Claude Biver, ondersteunde de opwinding van Palmer over de nieuwe samenwerking: "Aston Martin heeft dezelfde genetische samenstelling als TAG Heuer: luxe, kwaliteit, mooie producten, innovatie, geschiedenis, emotie en prestaties. We zijn dan ook heel blij dat we kunnen samenwerken met een dergelijk prestigieus merk dat onze passie voor auto's deelt. Deze samenwerking brengt een reeks van verbazingwekkende synergieŽn voort, die de positie van TAG Heuer als een avant-gardistisch, luxe horlogemerk met een leidende positie in de automobielsector zullen versterken. "

Aston Martin Racing TAG HEUER

De twee merken die voor de toekomst gaan, zullen een collectie horloges ontwikkelen die alle aspecten van motorracen omvat, waaronder de World Endurance Championship-serie. Aston Martin en Aston Martin Racing TAG Heuer horloges, zullen op de markt worden gebracht via het wereldwijde distributienetwerk van TAG Heuer en bij het dealernetwerk en merkcentra van Aston Martin in Londen en Tokio. Met twee merken die bekend staan ​​om hun prestaties, precisie en vakmanschap, zal het eerste product dat uit deze nieuwe samenwerking voort zal komen, een lang gekoesterde wens zijn die in vervulling gaat.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS