Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Presentatie AutoRAI: Jan Lammers en InMotion gaan voor hun ultieme goal

Uitgegeven door Bas Kaligis • 16 april 2015 20:16

Jan Lammers Le Mans Project 2017

Amsterdam – Automotive Technolgy InMotion is aanwezig op de AutoRAI 2015 met een exploded view van de KP&T IM/e en maakt zich, samen met Jan Lammers, sterk voor Le Mans met de IM01 (bekijk HIER de beelden van de IM01 Le Mans racer). Tijdens de persdag van de AutoRAI 2015, heeft InMotion van de gelegenheid gebruikt gemaakt om een nieuwe samenwerking aan te kondigen voor de IM01 en KP&T IM/e. Ex-F1-coureur en Le Mans-winnaar Jan Lammers heeft bekend gemaakt dat hij deel uit zal gaan maken van het team. Hij zal gaan rijden voor de KP&T IM/e, en in de toekomst wellicht in de IM01.

Jan Lammers InMotion IM01

Verder heeft Jan Lammers aangegeven het team te ondersteunen. In de toekomst zal hij een adviserende rol gaan spelen op technisch gebied. Daarnaast zal hij een aantal promotionele activiteiten gaan doen. Eerder deze week had RaceXpress.nl al een interview met Jan Lammers over zijn Le Mans-plannen.

Jan Lammers Le Mans Project 2017

Naast de aankondiging van de coureur, heeft InMotion ook een exploded view van hun KP&T IM/e onthuld. Zoals op de afbeeldingen te zien is, is de auto nog een work in progress.

KP&T IM/e InMotion AutoRAI

De naakte koolstofvezel onderdelen, hangend boven de Formule-Bio, geven een goede indruk van het toekomstige eindproduct.

Daarnaast heeft een van InMotions partners, ICT Automatisering, hun nieuwe ECU tentoongesteld. De ontwikkelingen die ICT automatisering heeft gemaakt zullen toegepast worden in de KP&T IM/e. De elektrisch aangedreven raceauto is het perfecte testvoertuig.

Toegangsprijzen Aan de kassa: € 18,00. Nu hier op RaceXpress kaarten met korting Online (via de website): € 14,50
Kinderen t/m 14 jaar: gratis (onder begeleiding van een volwassene)

Kijk HIERONDER voor alle INFORMATIE en de KAARTEN met KORTING voor de Auto RAI 2015:
AutoRAI is terug en hoe! Bestel nu je kaarten voor € 14,50 i.p.v. 18,- »

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS