Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

LINE-UP: Signatech Alpine, regerend LMP2-kampioen maakt samenstelling rijders bekend

Uitgegeven door Wim Boekel • 29 maart 2017 08:25

Signatech Alpine, de kampioenen uit de LMP2-klasse van het FIA World Endurance Championship heeft haar line-up voor het aankomende seizoen aangekondigd. Dit jaar heeft het team wederom coureurs aan haar team verbonden die moeten vechten voor het kampioenschap.

In de Alpine A470 Gibson met het startnummer 36 nemen Nicolas Lapierre, Gustavo Menezes en Matt Rao plaats. Romain Dumas neemt de plek van Lapierre in tijdens de 6 uur van Spa-Francorchamps en de 24 uur van Le Mans, omdat de Fransman dan voor Toyota in de derde LMP1-bolide plaatsneemt. De tweede auto met het startnummer 35 maakt haar debuut tijdens de tweede wedstrijd van het seizoen in België. Nelson Panciatici, Pierre Raguas en André Negão nemen in deze bolide plaats.

"Met een auto zoals de Alpine A470, stapt de LMP2-klasse echt in een nieuw tijdperk", verklaarde Lapierre met enthousiasme over het nieuwe seizoen. "Het gevoel achter het stuur was direct erg goed. De aandacht die aan elke detail is besteed, is indrukwekkend en dat betekent dat de omgang excellent is. Ik kan niet wachten om opnieuw op de baan te rijden."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS