Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

LINE-UP: Rebellion Racing met Prost, Senna, Beche en Piquet aan de start van de LMP2

Uitgegeven door Wim Boekel • 21 december 2016 06:16 • Print artikel

Rebellion Racing maakt komend seizoen de overstap naar de LMP2-klasse van het FIA World Endurance Championship en de 24 uur van Le Mans. In deze klasse komt het Engels/Zwitserse team uit met twee Oreca 07 Gibsons. In de twee auto’s keren Nicolas Prost, Mathias Beche en Nelson Piquet Jr. terug en voegt Bruno Senna zich bij het team. Zo zijn er vier van de zes namen prijs gegeven. De complete line-up wordt echter op een later moment bekend gemaakt.

Rebellion Racing Livery


Bruno Senna kwam het afgelopen jaar uit voor RGR Sport en heeft een uitgebreide ervaring in het Enduranceracen, maar ook op Le Mans. Zo reed de Braziliaan al vier keer de 24 uur van Le Mans uit en werd tweede in het rijdersklassement. Daarnaast won hij het afgelopen jaar de 6 uursraces van Silverstone en Mexico.

“Ik ben zo blij om onderdeel van de line-up van Rebellion Racing voor het FIA WEC in 2017 te zijn! Het team heeft er naar gestreefd om de meest competitieve line-up te hebben om de uitdaging in het kampioenschap aan te gaan alsmede het winnen van Le Mans in de LMP2. Onze job wordt erg zwaar met zoveel sterke coureurs en teams, maar ik kijk uit naar de aftrap in Monza tijdens de Prologue”, vertelde Bruno Senna over zijn komst naar het team. Ook voormalig F1-coureur Nelson Piquet Jr. is blij om weer te rijden voor het Zwitsers/Engelse team.

“Ik ben echt blij om terug te keren bij het team, deze keer voor het volledige seizoen”, verklaarde de Braziliaan. “Het wordt een grote uitdaging voor ons in het eerste jaar met de nieuwe LMP2. Ik kijk uit naar het werken met de mensen die ik ken van afgelopen jaar en om een goed kampioenschap te doen met het team en mijn teamgenoten. Ik kan niet wachten tot het seizoen start.”WeightWatchers online werkt! Ook WeightWatchers ontdekken? Volg het online programma en bereik je streefgewicht met de interactieve hulpmiddelen.
Weightwatchers ondersteunt, biedt tips, slimme strategieën en heerlijke recepten om je ideale gewicht te bereiken en te behouden. Geen inschrijfkosten!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS