Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

LINE-UP: Nissan kondigt de volgende drie coureurs aan voor de LMP1

Uitgegeven door Wim Boekel • 6 februari 2015 19:11

Na Marc Gene zijn er wederom drie coureurs aangekondigd die plaats gaan nemen in de Nissan GT-R LM Nismo. Tijdens de traditionele bijeenkomst van de ACO, werden Tsugio Matusda, Harry Ticknell en Oliver Pla als coureurs aangekondigd voor de nieuwe LMP1-bolide van de Japanse fabrikant.

Nissan GT R LM NISMO

Darren Cox, Hoofd marketing en verkoop van Nismo, reageert: “We hebben goed gekeken binnen de Nissan-familie om coureurs te vinden die fantastisch werk voor ons geleverd hebben en een goede mix leveren van de jeugd en ervaring.” Tsugio Matusda is de huidige Super GT-kampioen en Harry Ticknell en Oliver Pla hebben een uitgebreide ervaring in de LMP2 met Nissan aangedreven bolides.

Harry Ticknell die in 2014 de overwinning pakte in de LMP2-klasse bij zijn debuut reageert: “Dit is mijn eerste grote contract met een fabrikant ooit. Dit is iets waarvan je droom als je kart. Om deel van de Nissan-familie te zijn, met zijn historie en nalatenschap, is ongelofelijk en ik hoop dat dit de start is van een lange en succesvolle relatie.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS