Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

LINE-UP: Luca Stolz teamgenoot van Jeroen Bleekemolen en Ben Keating op de Ferrari voor 24U van Le Mans

Uitgegeven door Wim Boekel • 14 februari 2018 21:14 • Print artikel

Lucas Stolz is de derde coureur van Keating Motorsport tijdens de 24 Uur van Le Mans. De zilveren-coureur gaat samen met Jeroen Bleekemolen en Ben Keating in de door Risi Competizione geprepareerde Ferrari 488 GTE racen. De Duitser maakt zijn debuut in de endurancerace op het Circuit de la Sarthe.

Risi Competizione

"We zijn blij dat Luca zich voegt bij Jeroen en mij voor de 24 Uur van Le Mans", reageerde Keating. "Ondanks dat hij nieuw is in Le Mans, heeft hij zichzelf bewezen met ons en dat hij volwassen genoeg is."

Stolz heeft daarnaast een rijke ervaring in de Blancpain GT Series en het ADAC GT Masters. In de Bathurst 12 Uur pakte hij in de Pro-Am de winst met de Black Swan Porsche 911 GT3. "Ik ben erg vereerd om gevraagd te worden om te rijden met Ben en Jeroen tijdens de 24 Uur van Le Mans dit jaar", gaf Stolz aan. "Het is iedere coureur een droom om in Le Mans te rijden en dat is niet anders voor mij. Ondanks dat ik nog redelijk jong ben, heb ik veel ervaring in enduranceracen en ik voel me vrij voor Le Mans. Ik kijk er echt naar uit."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS