Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Frits van Eerd, Jan Lammers en Rubens Barrichello ambiëren 24U van Le Mans met Racing Team Nederland

Uitgegeven door Bas Kaligis • 16 november 2016 14:59

Onder de naam Racing Team Nederland schrijft een nieuw Nederlands raceteam zich in voor de komende 24 uur van Le Mans en European Le Mans Series. Het nieuwe Nederlands raceteam presenteert zich binnenkort. Initiatiefnemer en eigenaar van Jumbo Supermarkten Frits van Eerd, voormalig Le Mans-winnaar Jan Lammers en 11-voudig Formule 1 Grand Prix-winnaar Rubens Barrichello zijn de drie rijders van het team.

Frits van Eerd, Jan Lammers en Rubens Barrichello in 24U van Le Mans met Racing Team Nederland

Racing Team Nederland werkt samen met de Italiaanse racewagenfabrikant Dallara, die een geheel nieuwe auto heeft ontwikkeld voor de zogeheten LMP2-klasse. Vorige week kwam Racing Team Nederland voor het eerst in actie tijdens een besloten testsessie op het circuit van Magny-Cours in Frankrijk. Ambieert

Binnenkort vindt in Nederland de officiële presentatie plaats van het team, de auto en de drie rijders.

Koopjedeal


Heb je zoals de meeste mensen tegenwoordig weinig tijd om te shoppen voor een cadeau voor Sinterklaas? Kijk dan HIER voor de beste dagdeals, overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer nú van mega kortingen. Bekijk de leukste aanbiedingen voor Sinterklaas en zorg dat je alvast wat in huis hebt!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS