Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Andre Lotterer en Neel Jani in LINE-UP als Rebellion Racing weer in de LMP1 gaat racen?

Uitgegeven door Wim Boekel • 13 december 2017 10:20 • Print artikel

Porsche-coureurs Andre Lotterer en Neel Jani lijken volgend jaar terug te gaan keren in de LMP1 van het FIA World Endurance Championship. Het tweetal wordt genoemd als coureurs van Rebellion Racing. Voor Jani is het een terugkeer bij het team, waarvoor hij eerder uitkwam.

Rebellion Racing Le Mans 2017

De winnaars van de 24 uur van Le Mans met Porsche hebben volgend seizoen geen stoeltje meer in de klasse, omdat het merk uit Weissach zich na dit jaar terugtrekt uit het FIA WEC. Volgens de geruchten hebben ze een overeenkomst, zo meldt het Engelse Autosport, om met Rebellion Racing terug te keren in het kampioenschap. Het Zwitsers/Engelse team lijkt vanuit de LMP2 weer terug te keren naar de LMP1.

Beide coureurs blijven wel onder contract staan bij Porsche en hebben een stoeltje voor het seizoen 2017/2018 in de Formule E. Tussen de FE en het FIA WEC zijn echter geen clashes meer, waardoor ze alle races in het endurance kampioenschap kunnen rijden.

Rebellion Racing heeft verder nog niets aangekondigd over een stap naar de P1 of een lineup voor het superseizoen 2018/2019. Een programma lijkt op zijn vroegst deze week bekend gemaakt te gaan worden.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS