Karting • KNAF

Het gaat snel met de plekjes bij de KCL 2uursrace Ciao Thomas Knopper: VOL = VOL!

Uitgegeven door Bas Kaligis • 15 juni 2015 12:10 • Print artikel

Kartcentrum Lelystad ondersteunt wederom de Thomas Knopper Memorial op Kerpen! Zij organiseren op woensdag 24 juni aanstaande voor de tweede keer de KCL 2-uurs race Ciao Thomas Knopper, met hun CRG huurkarts! Van het inschrijfgeld komt 75,- ten goede aan de stichting van Thomas, die de Ciao Thomas Knopper Memorial elk jaar tot een groot kartevent maakt! Het gaat snel met de plekjes bij de 2uurs kartrace. Wil jij ook meedoen met een team van vrienden wees dan snel, want VOL = VOL!

KCL kartcentrum Lelystad fun smile

De kartbaan over een prachtig restaurant. Het gezellig ingerichte nieuwe clubrestaurant heeft 40 zitplaatsen en is uitgerust met een professionele keuken. Een barbecue? Hapjes of een verzorgde lunch?
Alles is mogelijk.Kart je zelf niet? Ook dan hoef je je niet te vervelen. Het clubrestaurant heeft een groot terras met fraai uitzicht over het circuit.

Bijzonderheden KCL 2 uurs Ciao Thomas Knopper 2015:
Aanvang: 18.00uur
Start training: 18.30uur.
Zowel recreanten als wedstrijdrijders kunnen mee doen!!
Schrijf nu in via: info@kartcentrumlelystad.nl

Inschrijfgeld per team 165 euro.
(Bij inschrijving vooruit en betaling per IDEAL. Inschrijven op de avond zelf: 170,-) Hiervan gaat dus 75,- naar de stichting van Thomas Knopper! (Je kunt alleen, met 2, 3 of 4 rijders meedoen. Het is maar net hoe lang n hoe vaak je zelf wilt rijden...)

Zoek wat mensen bij elkaar, je hebt dan ongetwijfeld een fantastische avond, n je steunt daarnaast door je deelname, ook de Ciao Thomas Knopper Memorial. De Memorial wordt dit jaar gehouden op 22 & 23 Augustus in Kerpen en beloofd weer een prachtig weekend te worden met vele internationale kart toppers en teams uit diverse landen.

Stichting TK Racing heeft voor alle deelnemers, op de avond zelf, een kleine tractatie. Dit jaar zal er ook een team met onder andere Kristel Knopper, zus van Thomas en de TK Racing Promo-meiden mee doen aan de 2-uurs race! Kijk HIER voor meer info over de 2uurs KCL kartrace Ciao Thomas Knopper!

"Live your dream!"
Ciao!

Familie Knopper
Stichting TK Racing

Ook kunnen karters zich alweer aanmelden voor de Memorial-race op Kerpen. Kijk HIER voor meer info over de Memorial race!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS