Karting • Karting Diversen

Roteg Racing B.V. aanwezig op de kartbeurs 2017 te Lelystad en info AIM datalog cursusavonden

Uitgegeven door Bas Kaligis • 7 januari 2017 09:12 • Print artikel

Deze zaterdag 7 januari en zondag 8 januari zal Roteg Racing B.V. aanwezig zijn op de kartbeurs 2017 te Lelystad. Het bedrijf is te vinden in hal 1 - stand 109. "Op onze stand informeren en beantwoorden we graag uw vragen, betreft kartonderdelen, AIM datalog cursusaanmelding, DYNOTEG testbanken en AIM dataloggers. Tevens brengen we frequent verkochte onderdelen met ons mee voor de verkoop. We hopen u te mogen verwelkomen op onze stand!", meldde Robbert Teggelove.

Roteg Racing

AIM datalog cursusavonden
Voor alle AIM datalogsysteem gebruikers, die zich graag goed willen voorbereiden op het aankomende raceseizoen, organiseert Roteg Racing B.V. in 2017 enkele AIM datalog cursusavonden. Om de verschillende doelgroepen zo goed mogelijk te bedienen, maken we onderscheid tussen een basis- en een gevorderdencursus. Hierbij wordt uitgebreid ingegaan op het praktisch gebruiken van een AIM datalogger (AIM MyChron, Evo4, Evo5, MXG, MXS en MXL2). Op de cursusavond wordt er dieper ingegaan op het instellen en configureren van het AIM datalogsysteem, en op welke wijze er effectief en praktisch AIM data geanalyseerd kan worden.

De AIM cursus worden verzorgd door Robbert Teggelove in onze cursusruimte te IJsselmuiden op onderstaande woensdagavonden van 19.00 - 22.00 uur. De kosten bedragen € 90,75 incl. btw per persoon per avond. Dit is inclusief koffie/thee en een USB stick. De kosten dienen vooraf per bank overgemaakt te worden op rekening NL58RABO 0377374407 t.n.v. Roteg Racing B.V. onder vermelding van uw naam en "cursus + datum" (Let op: uw inschrijving geldt pas zodra wij uw betaling hebben ontvangen*). Betaling kan simpel plaatsvinden via Ideal of PayPal bij het afronden van de inschrijving via deze website. Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang.

AIM cursusprogramma's bij Roteg Racing:
• AIM cursus Kart Basis op woensdagavond 18 januari 2017
• AIM cursus Kart Gevorderden op woensdagavond 8 februari 2017
• AIM cursus Motor Basis op woensdagavond 22 februari 2017
• AIM cursus Motor Gevorderden op woensdagavond 8 maart 2017

Kijk voor meer informatie op de website van Roteg Racing

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS