Karting • Karting Diversen

Meer kennis, betere prestaties! Roteg Racing organiseert AIM datalog cursusdagen 2017

Uitgegeven door Bas Kaligis • 8 december 2016 14:18 • Print artikel

Voor alle AIM datalogsysteem gebruikers, die zich graag goed willen voorbereiden op het aankomende raceseizoen, organiseert Roteg Racing B.V. in 2017 enkele AIM datalog cursusavonden. Om de verschillende doelgroepen zo goed mogelijk te bedienen, maken we onderscheid tussen een basis- en een gevorderdencursus. Hierbij wordt uitgebreid ingegaan op het praktisch gebruiken van een AIM datalogger (AIM MyChron, Evo4, Evo5, MXG, MXS en MXL2). Op de cursusavond wordt er dieper ingegaan op het instellen en configureren van het AIM datalogsysteem, en op welke wijze er effectief en praktisch AIM data geanalyseerd kan worden.

Roteg Racing

De avonden worden verzorgd door Robbert Teggelove. Robbert heeft meer dan 20 jaar ervaring met datalogging binnen verschillende race takken. Deze ervaringen zijn gebundeld tot een AIM cursus om u in korte tijd zoveel mogelijk te leren over het gebruik van de datalogger en het correct analyseren van data.

AIM is wereldwijd de grootste fabrikant van datalogsystemen. Hierdoor maken ze kwalitatief zeer goede dataloggers met een hoge gebruiksvriendelijkheid tegen zeer scherpe prijzen. Een betere prijs/kwaliteitverhouding bestaat er niet!

De AIM cursus wordt gegeven in onze cursusruimte te IJsselmuiden op onderstaande woensdagavonden van 19.00 - 22.00 uur. De kosten bedragen € 90,75 incl. btw per persoon per avond. Dit is inclusief koffie/thee en een USB stick. De kosten dienen vooraf per bank overgemaakt te worden op rekening NL58RABO 0377374407 t.n.v. Roteg Racing B.V. onder vermelding van uw naam en "cursus + datum" (Let op: uw inschrijving geldt pas zodra wij uw betaling hebben ontvangen*). Betaling kan simpel plaatsvinden via Ideal of PayPal bij het afronden van de inschrijving via deze website. Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang.

AIM cursusprogramma's bij Roteg Racing:
• AIM cursus Kart Basis op woensdagavond 18 januari 2017
• AIM cursus Kart Gevorderden op woensdagavond 8 februari 2017
• AIM cursus Motor Basis op woensdagavond 22 februari 2017
• AIM cursus Motor Gevorderden op woensdagavond 8 maart 2017
Volg de link onderaan de pagina voor een beschrijving van de cursusavonden.

Let op!:
• Bij te weinig deelname behouden wij ons het recht voor de cursus te annuleren (betaalde cursusgeld wordt terug gestort) of te verplaatsen naar een andere datum.
• Bij verhindering vindt uitsluitend restitutie van het cursusgeld plaats indien minimaal 2 weken voor de cursusdag wordt afgemeld.

Klik HIER voor meer informatie en/of om in te schrijven! Roteg Racing organiseert AIM datalog cursusdagen 2017

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS