Karting • Karting Diversen

LINE-UP CRG fabrieksteam: Harry Webb en Ed Brand willen knallen in 2015

Uitgegeven door Marcel de Graaf • 13 januari 2015 15:53

De line-up van het CRG-fabrieksteam voor de Rotax Max kampioenschappen van 2015 is onthuld. Met een sterke aanwezigheid in alle categorieën. Paolo de Conto is klaar om te schitteren in de DD2, Edward Brand en Harry Webb in de Rotax Max Senior en Alex Quinn in de Rotax Max Junior. Het debuut van deze line-up zal plaatsvinden tijdens de Florida Winter Cup, daarna zal het volledige team worden opgesteld in de Rotax Max Winter Cup in het Spaanse Campillos en in de Rotax Max Euro Challenge van RGMMC.

CRG Harry Webb en Ed Brand

Het CRG-team onder leiding van teammanager Martijn Reuvers, met steun van HRS Racing Engines met betrekking tot de voorbereiding en ontwikkeling van motoren, is op het punt om zijn debuut te maken in de Rotax Max-kampioenschappen.

Het nieuwe CRG-Rotax fabrieksteam voor categorie Max DD2 zal bestaan uit de Italiaan Paolo De Conto, de Duitser Luka Kamali en de Rus Semen Ryasnov.

De Rus Igor Mukhin gaat strijden in de Rotax Max DD2 Masters, terwijl de Britten Ed Brand en Harry Webb samen met de Spaanse Nederlander Mauricio van der Laan in de Rotax Max Senior categorie uitkomen. De Brit Alex Quinn, de Spanjaard Kilian Meyer, de Israëliër Ido Cohen en de Duitse Phil Dörr rijden in de Max Junior klasse.

Martijn Reuvers heeft een zeer sterke line-up met het CRG-team, één die zeker klaar is om te schitteren in alle categorieën en vastbesloten zijn te streven naar grote prestaties. Onder de CRG-sterren in de Rotax Kampioenschappen zijn de Italiaanse toprijder Paolo De Conto (Europees kampioen 2010 KZ2 en 2011 KZ1 kampioen, en hij presteerde vorig jaar sterk in de Rotax Max Euro Challenge Rotax), de Brit Harry Webb (winnaar van de Rotax Max World Grand Finals en de kampioen in de Euro Challenge Junior in 2012 en regerend Europees kampioen Rotax Max Senior) en de andere Brit Edward Brand (derde in de Rotax Max Euro Challenge bij de RM Senior in 2014 en tweede in de Grand Finals Rotax Senior van 2012)

De verwachtingen zijn ook hoog gespannen voor de Duitser Luka Kamali, die vorig jaar op de voorgrond trad in de Euro Challenge DD2, n voor de Rus Igor Mukhin die de Rotax DD2 Masters International Open in 2012 al had gewonnen. De jonge Brit Alex Quinn, die de afgelopen jaren zich sterk ontwikkeld heeft, is het talent in de Juniorklasse.

Paolo De Conto en Edward Brand zijn de eersten die in actie komen tijdens de Florida Winter Tour Rotax Max Challenge, waarvan de eerste race gepland staat op 25 januari op de Homestead-Miami Speedway, dat de opening is van een drietal wedstrijden met als andere wedstrijden in het Orlando Kart Center op 1 maart en het Ocala Grand Prix op 29 maart.

Line-up CRG fabrieksteam Rotax Max:

DD2
Paolo De Conto (ITA)
Luka Kamali (DEU)
Semen Ryasnov (RUS)

DD2 MASTERS
Igor Mukhin (RUS)

SENIOR
Edward Brand (GBR)
Harry Webb (GBR)
Mauricio Van der Iaan (NLD)

JUNIOR
Alex Quinn (GBR)
Kilian Meyer (SPA)
Ido Cohen (ISR)
Phil Därr (DEU)

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS