Karting • Karting Diversen

Informatie Knaf Cup/Benelux Open IAME X30 wedstrijd 3 op de kartbaan van Spa-Francorchamps

Uitgegeven door Bas Kaligis • 28 april 2017 06:57 • Print artikel

Het komende weekend wordt in Spa-Francorchamps de derde ronde van de KNAF CUP/Benelux Open verreden. De organisatie brandt van verlangen en de startvelden zijn erg goed te noemen. "Met de eerste geweldige wedstrijden in Genk en Mariembourg nog vers in het geheugen, mogen we u de volgende wedstrijd in ons IAME X30 kampioenschap al weer aankondigen", laat de organisatie weten. "In het weekeinde van 29 en 30 april gaan we naar alweer zo’n geweldige kartbaan Karting de Spa-Francorchamps bij Stavelot in België. Een baan met een rijke historie en die extra sfeer door het grote omringende Formule 1-circuit. Deze derde KNAF CUP/Benelux Open race is tevens de tweede race voor het Belgisch Kampioenschap. Zoals u weet wordt het totale kampioenschap door ons in gezamenlijkheid georganiseerd. Waardoor u nu voor de tweede keer in successie voor drie klassementen zult gaan strijden; KNAF CUP IAME X30 NETHERLANDS en BELGIAN CHAMPIONSHIP en BENELUX OPEN.

Iame X30


Het gaat opnieuw erg druk worden, meldt u zich daarom aub op tijd aan.
Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Iame-Belgium.
Om administratieve redenen is het voor KNAF CUP rijders van belang om de inschrijving ook te doen op de site van Iame Belgium, via de link http://iame-belgium.com/index.php?page=2&lang=en

De klassen
• Mini-Parilla 60cc
• X30 Cadet
• X30 Junior
• X30 Senior
• X30 Master
• X30 Super (175 cc)
• X30 Shifter (125 cc)
• X30 Super Shifter (175 cc)

Betaling:
De deelnemers KNAF CUP die voor het hele seizoen hebben betaald hoeven niet nogmaals een betaling voor de race 3 Spa-Francorchamps te doen. Wij werken de betaling met Iame-Belgium af.

Let wel, dit geldt alleen als u het hele seizoen vooruit hebt betaald.
Deelnemers die ad hoc per wedstrijd betalen dienen de wedstrijden meetellend voor het Belgisch Kampioenschap en bijkomende kosten logischerwijs te voldoen bij inschrijving aan Iame-Belgium.

Huurmotoren in KNAF CUP
Voor geďnteresseerde rijders is er de mogelijkheid om motoren tegen een strak tarief te huren. Dit geldt voor alle klassen. Info te verkrijgen via de organisatie info@knafcupiame.nl.

Banden
Banden, zowel slick als regen, worden uitsluitend op bestelling geleverd door info@eurokarting.be. Er mag niet met eigen banden worden gereden.
Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw erkende IAME dealer.

Informatie algemeen
- Alle details en documenten – zoals tijdschema’s - worden u zo snel mogelijk toegezonden.
- Deelnemers en overige geďnteresseerden ontvangen de informatie betreffende het kampioenschap per mail. Deze informatie treft u ook als downloads op onze site; de link: www.knafcupiame.nl/downloads/
- Algemene informatie treft u ook op onze informatieve website www.kartlife.nl
- Het gedragsprotocol is van toepassing. Respecteer elkaar, de deelnemers en de organisatie.
- Transponders zijn te huur via de organisatie.
- Vergeet u niet om uw licentie / ouder-kind licentie mee te nemen.
Reservering races
U kunt voor de races reserveren via de volgende link: www.knafcupiame.nl/inschrijven

Paddock, stroom, camping
Er wordt in stroom voorzien tegen een vast bedrag.
Bij aankomst op het circuit is het noodzakelijk om de paddock verantwoordelijke te contacteren voordat u de tenten opbouwt. Dit om de goede werking in de paddock niet te verstoren.
Er mag niet in de paddock worden overnacht.
Personenwagens en lege bestelwagens moeten buiten de paddock geparkeerd worden.

Wat hebben we er zin in u te treffen en alle rijders in actie te zien; we hopen u te treffen, kom gerust langs om de unieke IAME familiesfeer te proeven.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS