Karting • Karting Diversen

De Grande Finale van de KNAF Cup Iame X30 Netherlands en Benelux Open op Pottendijk in Emmen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 22 september 2017 19:35 • Print artikel

Dit weekend wordt in Emmen op Kartbaan Pottendijk de Grande Finale van de KNAF Cup Iame X30 Netherlands en Benelux Open gehouden. De IAME X30 zit in de lift en in deze beslissende ronde zullen niet alleen de kampioenen uit de bus rollen, maar ook de winnaars van tickets voor de IAME INTERNATIONAL FINAL 2017 in LE MANS bekend worden.

Iame X30 Senior

De organisatie van de KNAF CUP Iame X30 Netherlands en Benelux Open, in handen van Ben de Feyter en Casper Reinders kunnen nu al terugkijken op een geslaagd jaar, maar in Emmen wordt er nog wat extra's gedaan voor rijders en monteurs. "Wat hebben we dankzij u tot nu toe een geweldig KNAF CUP seizoen mogen beleven", meldt Casper Reinders. "In samenwerking met onze Belgische collega’s hebben we een seizoen gedraaid dat veel te snel voorbij is gegaan. We staan al weer aan de vooravond van de afsluitende KNAF CUP wedstrijd. Voor iedere IAME liefhebber een uitgelezen mogelijkheid om de kart nog even de spreekwoordelijke sporen te geven. In het weekeinde van 23 en 24 september gaan we naar het mooie circuit Pottendijk in Emmen. De laatste gewilde tickets voor de IAME INTERNATIONAL FINAL 2017 in LE MANS worden in de weekeinde uitgegeven. Het is nog spannend in de diverse klassen. Een extra stimulans voor de rijders om optimaal te presteren."

Er wordt gereden in de volgende klassen:
• Mini-Parilla 60cc
• X30 Cadet
• X30 Junior
• X30 Senior
• X30 Master
• X30 Shifter (125 cc)
• X30 Super Shifter (175 cc)

Inschrijven kan via onze internetsite www.knafcupiame.nl.

Tijdschema trainingen zaterdag in Emmen
Het betreft deze race een ėėndaags evenement, waardoor de training op zaterdag wordt georganiseerd door de baaneigenaar.
Bekijk HIER het tijdschema voor zaterdag

Huurmotoren in KNAF CUP
Voor geïnteresseerde rijders is er de mogelijkheid om motoren tegen een strak tarief te huren. Dit geldt voor alle klassen.
Info te verkrijgen via de organisatie info@knafcupiame.nl.

Banden
Banden, zowel slick als regen, worden uitsluitend op bestelling geleverd door pdbkart@pdbkart.nl. Er mag niet met eigen banden worden gereden. Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw erkende IAME dealer.

Informatie algemeen
- Deelnemers en overige geïnteresseerden ontvangen de informatie betreffende het kampioenschap per mail. Deze informatie treft u ook als downloads op de site; www.knafcupiame.nl/downloads.
- Algemene informatie treft u ook op onze website www.kartlife.nl.
- Het gedragsprotocol is van toepassing. Respecteer elkaar, de deelnemers en de organisatie.
- Transponders zijn te huur via de organisatie a € 25,00 voor twee dagen.
- Vergeet u niet om uw licentie / ouder-kind licentie mee te nemen.
Reservering

Paddock
- Bij aankomst op het circuit is het noodzakelijk om de paddock verantwoordelijke van de baan te contacteren voordat u de tenten opbouwt. Dit om de goede werking in de paddock niet te verstoren.

Mini volle bak

BROODMAALTIJD KNAF CUP RACE 6 EMMEN

Geen ontbijt op bed, maar wel een broodmaaltijd op de kartbaan. De organisatie komt met een leuk initiatief:

"Dankzij u deelnemers, begeleiders en bezoekers hebben we een topseizoen KNAF CUP mogen beleven. Een seizoen waarin een grote aanwas van deelnemers te noteren viel en dat bol stond van de spanning.
En waarin bleek dat de saamhorigheid in de paddock en de familiesfeer die daardoor is ontstaan, de KNAF CUP tot een groot kartfeest heeft gemaakt. Daarom gaan we tijdens de laatste seizoenswedstrijd in Emmen in samenwerking met onze evenzo enthousiaste sponsors iets extra’s voor u doen en het feest nog wat groter maken. Gewoon om u samen te bedanken voor een geweldig seizoen."

"We bieden u - rijders en begeleiders - in de pauze op zondag 24 september, van 11.45 – 12.30 uur een gezamenlijke broodmaaltijd aan in de Horeca van Kartbaan Emmen. Waar we onder genot van een hapje en een drankje op deze wijze samen voor een gepaste afsluiting van het seizoen kunnen zorg dragen. Dus slaat u voor de zondag middagmaaltijd aub geen extra spullen in, het wordt compleet voor u verzorgd. We gaan een feestje bouwen in Emmen. We zien er naar uit u te treffen!"

"Wat hebben we er zin in u te treffen en alle rijders in actie te zien; we hopen u te treffen, kom gerust langs om de unieke IAME familiesfeer te proeven!", aldus de organisatie.

Love Racing, Live Karting, Enjoy Quality - WELCOME TO OUR WORLD

Bezoek de website eens van de KNAF CUP IAME X30 Netherlands

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS