Karting • Karting Diversen

De appel valt niet ver van de boom! Zoon van Jarno Trulli treed in voetsporen vader

Uitgegeven door Daan Daniels • 21 december 2017 11:00 • Print artikel

Je had bijvoorbeeld al Nico Rosberg die zijn vader Keke achterna ging. En wat te denken van Max Verstappen, die het inmiddels beter doet in de Formule 1 dan zijn vader Jos ooit gedaan heeft. Zowel Max Verstappen en Nico Rosberg begonnen hun loopbaan in de karts. Nu treedt de zoon van ex-Formule 1-coureur Jarno Trulli in de voetstappen van zijn vader.

Enzo Trulli zoon van ex-F1-coureur Jarno Trulli


Jarno Trulli was één van sterkste coureurs in de jaren 90’ en 2000. Trulli reed 256 Grands Prix met teams als Minardi, Prost, Jordan, Renault, Toyota en Lotus. Hij won in Montecarlo en veroverde vier keer pole position in zijn F1-loopbaan.

Jarno Trulli Formule 1

Enzo Trulli (geboren in 2005) reed de afgelopen jaren in 60cc Mini-klasse en de Rok. Hij racet komend seizoen voor het fabrieksteam van CRG en maakt zijn debuut in de OK Junior. Trulli Jr. neemt deel aan de CIK-FIA races, die bestaan uit vier race voor het Europees kampioenschap en hij doet mee aan het wereldkampioenschap OK junior. Verder doet hij mee aan de WSK races, de Lonato Winter Cup, de DKM en nog enkele belangrijke internationale kartraces.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS