Karting • Karting Diversen

Bezoek dit weekend (op 13 en 14 januari 2018) de Kartbeurs van Nederland: alles over de kartsport

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 januari 2018 19:16 • Print artikel

Op zaterdag 13 en zondag 14 januari 2018 organiseert Kartcentrum Lelystad de alweer 5e editie van de Kartbeurs van Nederland. Walhalla voor kart- en autoliefhebbers en jonge coureurs in Lelystad. Deze jaarlijkse en enige kartbeurs van Nederland wordt georganiseerd voor kart-en autosportfanaten. Met zijn veelbesproken prestaties in de Formule 1 heeft Max Verstappen ons land weer op de racekaart gezet en ervoor gezorgd dat de autosport hier leeft als nooit tevoren. Tijdens de tweedaagse Kartbeurs kunnen bezoekers zich onderdompelen in de snelle wereld van de kart- en autosport. In twee hangars van AIS Airlines op vliegveld Lelystad tonen vele standhouders de laatste noviteiten. De nieuwste kartmodellen en motortuners, kartteams, wedstrijdorganisatoren, kart- en autosportbonden, kartcircuits en coureurs zullen aanwezig zijn. Daarnaast geldt de beurs tevens als aankondiging van het nieuwe kartseizoen en worden de Nederlandse kartkampioenen tijdens het event gehuldigd. Op het naastgelegen Kartcentrum Lelystad kan men tegen gereduceerd tarief racen en wedstrijdkarts testen.

Praga en OK


Tijdens de Kartbeurs van Nederland kan men profiteren van diverse speciale beursaanbiedingen en primeurs; voor jonge coureurs het ideale instapmoment in de kartsport. Maar ook voor de meer ervaren kartliefhebber is er genoeg te beleven. Zoals kennismaken met succesvolle teams, tuners en organisatoren van kartwedstrijden en het ontmoeten van bekende Kart- en Autocoureurs. Ook kan men aanwezig zijn bij de presentatie van de nieuwste chassis en motoren.

Datum: Zaterdag 13 en zondag 14 januari 2018
Locatie: AIS-hallen Airport Lelystad en Kartcentrum Lelystad
Openingstijden: Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Entree: € 5,-
Kinderen tot 12 jaar gratis entree.

Men kan gratis parkeren en er rijdt een gratis pendelbus tussen Kartcentrum Lelystad en de beurshallen. *Een deel van de opbrengst gaat naar Against Cancer.

Over Kartcentrum Lelystad en de Kartbeurs van Nederland
Kartcentrum Lelystad is een in 2013 geheel vernieuwde outdoor kartbaan in Nederland die ontworpen is door de internationale topingenieur Franz Schreiner. Ing. Schreiner heeft over de gehele wereld outdoor kartbanen ontworpen. Hierdoor is er een mooie en uitdagende kartbaan neergelegd, waar volop inhaal mogelijkheden zijn gecreëerd! Bij Kartcentrum Lelystad kunt u zowel met een eigen kart als met een huurkart de baan op. Kartcentrum Lelystad organiseert ieder jaar in januari de Kartbeurs voor Nederland. Hier komt de crème de la crème van de autosportwereld bij elkaar en kunnen racefanaten hun hart ophalen.

Kartcentrum Lelystad


De Kartbeurs van Nederland 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door Formido. Zie voor meer informatie: www.kartcentrumlelystad.nl

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS