Karting • GK4 Kartseries

De GK4 Kart Series en de BEKC maken zich op voor openingsrace van 2017 op Mariembourg

Uitgegeven door Bas Kaligis • 31 maart 2017 14:21 • Print artikel

In het weekeinde van 08-09 april 2017 wordt het startschot gegeven voor de GK4 Kart Series (GK4) op de internationale baan van Karting des Fagnes in Mariembourg (B).

Mariembourg

"Een van de mooiste tracks ter wereld. De pauze tussen twee seizoenen zit er voor de GK4 en BEKC weer op. Wat hebben we zin in het nieuwe seizoen. Met de blik naar voren, nieuwe ronde, nieuwe kansen. U zorgt er samen voor dat we met nu al met 150 deelnemers het seizoen aan gaan vangen. Dat belooft wat moois te gaan worden", aldus de organsatie van de GK4.

De klassen en subklassementen
- Honda Cadet en Honda Cadet Rookie
- Mini Parilla 60 cc en Mini Parilla 60cc Rookie
- IAME X30 Cadet 23
- Automaatklasse Junior; IAME X30 en Rotax Max
- Automaatklasse Senior; IAME X30 en Rotax Max
- Wankel klassen Junior en Senior
- Open Schakelklasse; KZ2, Super Shifter, Shifter, met subklassement Master
- BEKC Endurance; IAME X30, Rotax Max en Wankel Junior, met subklassement Master
- Formula Honda 9 PK endurance; Honda 200cc powered by DFK

Zoals u ziet prachtige klassen met voor iedereen wat wils. Voor de Klasse Open Schakel kunnen we dankzij de sponsoring van VALKEVENTS.COM de rijders een prachtige aanbieding doen; inschrijfgeld + training voor € 115,00 per raceweekeinde. Voor het eerst zal de Klasse Wankel Junior en Senior deel uitmaken van de GK4. In de Klasse Open Schakel wordt de subklasse IAME X30 Super Shifter geïntroduceerd. Vanzelfsprekend vallend onder de sponsorregeling van € 115,00 per raceweekeinde training en race.

We heten alle nieuwe rijders van harte welkom en wensen u vooral ook veel raceplezier in de GK4

Transponder verhuur
We hebben een beperkt aantal transponders voor verhuur ter beschikking. De rijders die gereserveerd hebben krijgen voorrang op een transponder.

Contactpersoon
We zijn erg trots u onze nieuwe contactpersoon te mogen presenteren. Mevr. Lidia Filius zal uw contactpersoon zijn richting organisatie en wedstrijdleiding. Lidia zal uw vragen en opmerkingen inventariseren.

Be smart and drive GK4
GK4 staat voor basis instapklassen met gelijke kansen voor iedereen en is de perfecte omgeving om die belangrijke eerste meters in de karting te maken. Dat maakt de GK4 zo bijzonder. Een mooie mix van routine en starters. Professioneel maar toch simpel en vooral ook met dat belangrijke familiegevoel. Kortom LET’s RACE!

Kijk HIER voor informatie!

Tijdschema:

Zaterdag

Zondag

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS