Karting • GK4 Kartseries

24 januari vrij karten op RaceWay Venray, zondag 25 januari Wintercup

Uitgegeven door Bas Kaligis • 21 januari 2015 00:10

In het weekend van 24 en 25 januari is het kartcircuit van Raceway Venray geopend! Op zaterdag de 24e kan er vrij getraind worden en op zondag de 25e wordt er op de kartbaan van Raceway Venray de tweede Wintercup gehouden.


Vrij rijden op zaterdag 24 januari
Op zaterdag 24 januari kan er door iedereen gereden worden en is het circuit toegankelijk voor de klassen; HONDA CADET-FORMULA HONDA 9PK-KLASSE 15PK (VT MONDIAL-RK1-BS-TKM). Ook andere Mini’s, Micro Max of MiniMax zijn welkom! De trainingen starten om 10.00u en eindigen om 17.00u. Het baangeld bedraagt slechts 30 Euro.

Vanaf 17.00u wordt door ‘Kartclub Venray’ een 2 urenrace georganiseerd met huurkarts. Onder het prachtige kunstlicht en inbegrepen de halve oval is dit een prachtige ervaring. Deelname per team komt op 150 Euro. (minimum 2 rijders maximaal 4 rijders per team) reservering is verplicht!

NIEUW! Huur een FORMULA HONDA 9PK voor een halve of een hele dag op de trainingsdag. Speciale voorwaarden voor deze budgettair vriendelijke klasse. Junior en senior categorie dus vanaf 11 jaar welkom. Voor meer info stuur een mail naar: [email protected]

WINTERCUP WEDSTRIJD OP ZONDAG 25 JANUARI
Op zondag 25 januari zijn er wedstrijden op van de Wintercup op RaceWay Venray. Wil je meedoen? Dat kan voor de volgende klassen:

HONDA CADET
FORMULA HONDA 9PK JUNIOR / SENIOR
KLASSE 15 PK (RK1/VTMONDIAL/B&S) JUNIOR / SENIOR
KLASSE HONDA 5.5PK HUURKARTS

Deelname aan de wedstrijd komt op 65 euro + 10 euro verzekering
Deelname aan de klasse 5.5pk HUURKART komt op 75 euro.
Meer info over de wedstrijd/inschrijving en over de kartbaan vind je op racewayvenray.com

NIEUW mogelijkheid tot het huren van een FORMULA HONDA 9PK junior/senior voor deelname aan de wedstrijd WINTERCUP VENRAY. Dit voor een mooie budgettair vriendelijke introductievoorwaarden. Aarzel niet om de organisatie te contacteren vanaf 11 jaar mogelijkheid tot deelname.

Ook een weekendje lekker racen of alleen de zaterdag of alleen de races, dat kan allemaal. Bij vragen aarzel niet om de organisatie te contacteren. Meer info: [email protected]

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS