Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

OFFICIEEL: Robin Frijns keert met Envision Virgin Racing terug in de Formule E: "Fantastisch bij zo'n sterk team"

Uitgegeven door Wim Boekel • 5 oktober 2018 11:49

Robin Frijns keert terug naar de Formule E. Samen met Sam Bird gaat de Limburger rijden voor Envision Virgin Racing. De Audi-fabriekscoureur vertrok aan het einde van het seizoen 2016-17 uit de Formule E, omdat zijn team MS Amlin Andretti ging samenwerken met BMW.



“Ik ben blij dat ik terugkeer naar de Formule E met Envision Virgin Racing”, reageerde Frijns. “Het is fantastisch om me bij zo’n sterk team te voegen en met het werk wat we al hebben afgerond. Het is duidelijk dat we een erg goed pakket hebben. Het live-evenement in Silverstone toonde alles wat het team kan en het is fantastisch om daar een onderdeel van te zijn. We kijken nu uit naar de voorseizoen tests, waar we beter onze prestaties op de baan kunnen meten.”

Bird blijft voor het vijfde jaar bij het team en werd in het seizoen 2017-18 derde. “Het is fantastisch om voor het vijfde seizoen bij het team te blijven”, zegt de Brit. “De relatie die we in de laatste 45 races hebben opgebouwd is ongelofelijk en ik ben blij om het te zien doorgaan met sterker worden. Seizoen 5 is een nieuw tijdperk voor elk team, met de introductie van de Gen2-auto, maar dat is voor ons ook, nu de Envision Group zich bij ons gevoegd heeft. Het team werkte onvermoeibaar gedurende zomer en ik klaar om terug te keren naar de baan voor de voorseizoen test.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS