Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

Een andere benadering door Hugo Boss! Zullen er meer sponsoren volgen voor de Formule E?

Uitgegeven door Jessica Ratering • 18 december 2017 08:29 • Print artikel

Nico Rosberg bezocht afgelopen maand de E-prix in Hong Kong. De Duitser was op uitnodiging van Hugo Boss en verscheen ook van top tot teen gekleed in dit merk. De geruchtenmolen draait op volle toeren en er wordt gespeculeerd over een rol binnen de Formule E voor de voormalig wereldkampioen F1. Rosberg spreekt zich lovend uit over de sport en heeft begrip voor de overstap van kledingmerk Hugo Boss vanuit de Formule 1 naar de Formule E.

Formula 1 champ Nico Rosberg @ Formula E

Hugo Boss is overgestapt van klasse. Jarenlang was Hugo Boss sponsor van de Formule 1, maar het merk kiest nu toch voor een ander pad. Hugo Boss is de eerste officiële kledingpartner geworden van de Formule E. Ambassadeur van het merk Rosberg zegt hierover het volgende: “Het is een andere benadering. Ze stappen vroeg in. Het is een soort van een boodschap dat zij willen uitzenden.”

Hugo Boss is niet het enige bekende merk dat graag in zee gaat met deze vrij nieuwe klasse. Rosberg over de aantrekkingskracht van de formule E.: “Nooit eerder was er een raceklasse waar technologie zo één op één is. Het gaat van de race-auto naar de gewone auto van de toekomst, de auto waar wij allemaal in gaan rijden. De beste merken uit de wereld vechten hier hun duel uit. Het is fantastisch.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS