Formule 1

Zitten de Force India-coureurs goed op hun plek? Ze zeggen van wel, maar ondertussen...

Uitgegeven door Wim Boekel • 7 juli 2018 00:02

Wat gaan de twee Force India F1-coureurs na dit seizoen doen? Van zowel Sergio Perez als Esteban Ocon gaan elk jaar wel de geruchten over een stap naar een ander team. Dit jaar lijkt het tweetal wel tevreden bij het team te zijn.



“Ik denk dat het team veel potentieel heeft”, zegt Perez tegen Sky Sports. “Ik ben hier al vijf jaar en we hebben een ongelofelijke hoeveelheid succes. De laatste twee jaar waren we de beste van de rest en we hebben de mogelijkheid om dat ook dit jaar te doen. Op dit moment kunnen we competitief gezien niet met beste tijden mee, maar ik geloof in dit team en zou blij zijn om hier langer te verblijven.”

Ocon daarentegen lijkt wat minder toegewijd te zijn en wacht af wat Mercedes voor volgend jaar gaat doen met haar line-up. “Tot nu toe ben ik blij met mijn positie bij Force India”, zegt de Fransman. “Het is een droom voor mij om met dit team te werken. We hebben met iedereen die werkt in de fabriek, echt een goede relatie en ik ben erg blij om hier te zijn. Voor dit jaar ben ik volledig toegewijd, dus we gaan het voor de toekomst later zien.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS