Formule 1

Ziggo en Robert Doornbos daagt iedereen uit in de eBattle F1, eerste zege Richard Verschoor

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 3 juni 2017 06:16

In Utrecht is deze week op het CS Hoog Catharijne het Ziggo eCircuit geopend. Hier daagt Robert Doornbos een ieder uit om tegen hem, bekende Nederlanders, professionele coureurs en cabaretiers op te nemen om uit te maken wie de 'Snelste Nederlander' is in 2017. De eerste winnaar is Formule 4 kampioen Richard Verschoor. De Red Bull Racing junior liet even zien dat niet hij niet alleen op het echte circuit snel is maar ook in een Playseat®.

Richard Verschoor

De succesvolle eBattle krijgt hiermee een vervolg op het Utrecht CS, tijdens de aanvang van het F1 seizoen 2017 werd de eerste officiële Ziggo eBattle F1 gehouden van Nederland tijdens de Pitstop Race Experience eveneens op het centraal station van de Domstad. In de Ziggo eBattle F1 kan iedereen alvast het aankomende F1-circuit uitproberen in een simulatierace. Daarnaast kunnen de besten zich kwalificeren voor unieke prijzen.




Kruip zelf achter het stuur en neem het op tegen Robert Doornbos. Op Hoog Catharijne kun je tot en met het einde van het échte Formule 1-seizoen terecht voor de Ziggo eBattle F1. Bezoekers kunnen plaatsnemen in een simulator van Playseat® en proberen de snelste rondetijd te klokken. De deelnemers krijgen een levensechte race-ervaring, dankzij de Samsung QLED TV’s.

Haal jij de finale?
Per Grand Prix krijgen de tien snelste coureurs van die periode een uitnodiging voor de finalewedstrijd op vrijdag, die gestreamd wordt op gamers kanaal Twitch. De winnaar van deze finale komt live in het sportprogramma "Formule 1 Café" om te racen tegen oud-Formule 1-coureur en analist Robert Doornbos. Dit programma wordt iedere vrijdag voorafgaand aan een raceweekend om 22.00 uur uitgezonden op Ziggo Sport, kanaal 14 bij Ziggo.



 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS