Formule 1

When two wheels meet four wheels: Jorge Lorenzo en Andrea Dovizioso in de krachtigste SEAT

Uitgegeven door Bas Kaligis • 21 april 2017 14:17 • Print artikel

Ducati-coureurs Jorge Lorenzo en Andrea Dovizioso verdedigen het resterende deel van dit MotoGP-seizoen ook de kleuren van SEAT. Beide rijders zijn als ambassadeurs gekoppeld aan de SEAT Leon CUPRA 300, de krachtigste SEAT uit de geschiedenis van het Spaanse merk. De samenwerking tussen SEAT en de twee Ducati-coureurs is een passend vervolg op de overeenkomst die SEAT en Ducati recent al tekenden, en die van de Leon CUPRA 300 de officiële auto van het Ducati fabrieksteam in de MotoGP maakte.

Jorge Lorenzo en Andrea Dovizioso Ducati en Seat

Sterkste productieauto ooit van SEAT
In hun nieuwe rol krijgen Lorenzo en Dovizioso beiden de beschikking over een 221 kW/300 pk sterke SEAT Leon CUPRA 300. Niet alleen de krachtigste productieauto ooit van SEAT, ook de snelste met een sprint van 0-100 km/u onder de vijf seconden.

Jorge Lorenzo en Andrea Dovizioso

Door de samenwerking met Ducati en met de twee Ducati-coureurs onderstreept SEAT de sportieve inborst van het merk en zijn hart voor racen. Naast het partnership met Ducati is het merk uit Barcelona dit seizoen tevens officieel sponsor van het WK Superbike, waarin de Leon CUPRA optreedt als safety car.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS