Formule 1

'We kunnen het Williams en Ferrari heel lastig gaan maken'

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 3 mei 2015 04:12

Red Bull Racing is de laatste jaren er gewend aan geraakt om te winnen, om heel veel te winnen. Tussen 2010 en 2013 werden alle kampioenschappen in de Formule 1 gewonnen door de Oostenrijkse renstal. In 2015 is het tot nu toe echter ver onder de maat. Bij Red Bull verwacht men echter dat er betere tijden aan gaan komen. Dat is althans wat teambaas Christian Horner stelt, de Brit verwacht het Williams en Ferrari als snel lastig te kunnen maken.


"We proberen de auto altijd beter te maken. In het begin van het jaar hadden we het lastig, maar als we naar onze winter kijken hebben we in de eerste races al grote stappen gezet. Als we zo doorgaan met ons verbeteren gaan we het Williams en Ferrari al snel lastig maken. Hopelijk worden ze nerveus."

"We zijn de laatste jaren gewend geraakt aan winnen en dan is het zwaar als het nu even tegenzit. Het mooie hieraan echter is dat iedereen dit als motivatie gebruikt om nog harder te werken. We willen winnen, dus iedereen doet zijn hoofd naar beneden en werkt keihard door en we zien vooruitgang op elk gebied. Ook bij Renault, zij hebben deze twee weken heel hard gewerkt om de motor te testen en zij verwachten ook vooruitgang te boeken."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS