Formule 1

Vrienden zijn het niet, maar Felipe Massa zet Max Verstappen toch in zijn topvijf beste coureurs

Uitgegeven door Bas Kaligis • 21 november 2017 07:58 • Print artikel

Vrienden zijn het niet, maar Felipe Massa zet Max Verstappen toch in zijn top vijf van beste F1-coureurs waartegen hij geracet heeft. De afgelopen jaren had Felipe Massa geregeld een aanvaring met het aanstormende talent. De veteraan van de F1 moest lijdzaam toezien hoe zijn ster verbleekte bij de schitterende inhaalacties van de nieuwkomer uit Limburg. Massa probeerde zelfs tijdens persconferenties Max af te troeven, maar Verstappen is ook niet op zijn mondje gevallen en diende hem gelijk van repliek. De Spaanse krant AS vroeg de afscheidnemende Braziliaan om zijn top vijf qua autocoureurs waartegen hij geracet heeft in de Formule 1 te noemen.

Formule 1 Felipe Massa

Fernando Alonso prijkt op nummer 1 bij Massa. “Michael Schumacher zat op datzelfde niveau, net als Lewis Hamilton. Daarna komt Sebastian Vettel. Hij is een geweldige coureur, maar zit wel op een wat lager niveau. En dan misschien toch Max Verstappen”, gaf Felipe Massa toe. Verder denkt hij dat Alonso met de wissel naar Renault F1-motoren geen wereldkampioen wordt. “volgend jaar wordt beter voor hem, maar hij zal niet strijden om de wereldtitel.”Ziggo Zakelijk: Connect ZZP
Voor elk type ZZP’er heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Ziggo Zakelijk nu 3 maanden 50% korting en powerpromise. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de Formule 1-uitzendingen met Max Verstappen.

Formule 1 zakelijk de boeken in? Vraag HIER vrijblijvend informatie: Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS