Formule 1

VIDEO: Kimi Raikkonen en Fernando Alonso crashen verschrikkelijk hard in Oostenrijk

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 29 juni 2016 15:07

De Grand Prix van Oostenrijk was niet de meest opwindende race van het Formule 1 seizoen 2015. De start was echter wel zeer spectaculair, mede door de harde crash tussen Fernando Alonso en Kimi Raikkonen. De Fin verloor de controle over zijn Ferrari en kwam in aanraking met de McLaren van zijn voormalig teamgenoot. Hoe de twee ongedeerd uitstapten en hoe Raikkonen de McLaren niet op zijn hoofd kreeg is een wonder.



Kijk de GP van Oostenrijk op de Red Bull Ring: Overstappen op Ziggo Sport, voordelig bellen, download- en uploadsnelheid, meer snelheid internet en gratis Formule 1!
Ziggo voert een snelheidsverhoging door voor de Ziggo Pakketten met Connect Max. De snelheid van deze nieuwe pakketten gaat omhoog van 200Mbit/s naar 300Mbits/s download- en 30 Mbit/s uploadsnelheid. Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen. Dit seizoen zijn alle Formule 1-races rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS