Formule 1

VIDEO: 91-jarige (vrouwelijke) Max Verstappen-fan driftend over Circuitpark Zandvoort

Uitgegeven door Wim Boekel • 9 maart 2016 10:47

Christien Ruiper werd door haar buurvrouw opgegeven voor de bucketlist van de Alkmaarse Krant. Buurvrouw Ellen Datema schreef naar de krant: “Ze is zo’n leuke, bijzondere vrouw. Ik vroeg aan haar; wat zou jij nou echt graag nog willen doen? ’Racen’, zei ze. ’Dat lijkt me énig’." Het bijzondere is dat de vrouw al de respectabele leeftijd van 91 jaar heeft bereikt. Peter Tunissen, van de raceorganisatie DF Trackday, wilde haar met alle liefde meenemen naar het Circuitpark Zandvoort. Daarvoor werd de oude dame wel met een bezoek vereerd om te zien of ze wel gezond genoeg was. Christien Ruiper blijkt kerngezond en heeft zelfs haar eigen F1-held: “Max Verstappen vind ik echt een held. Dat vind ik vreselijk knap, wat hij allemaal kan.” Het vervolg is een onvergetelijke dag in de duinen van Zandvoort.


De Limburger Verstappen neemt haar dan niet mee voor een rondje over het circuit, maar coureurs Timo Wagenaar Hummelinck en Maciej Krolikowski zijn goede vervangers om haar me te nemen in een rode BMW 325i en een zilveren Porsche. De BMW is om mee te driften en de Porsche om mee te racen. Wanneer Christien Ruiper uit de auto stapt reageert ze: “Oh geweldig, geweldig!”, en uitgekeken op het racegeweld is ze nog lang niet: “Nee hoor, ik dacht; ik had nog wel een rondje gewild!”



Het Formule 1-seizoen 2016 komt sneller dichtbij! Ook zo'n zin in de Formule 1? En wil je eens een Formule 1 Grand Prix bezoeken en jouw favoriete autocoureur aanmoedigen of Max Verstappen en co live zien racen: Kijk hieronder vrijblijvend voor de informatie! TIP Let wel op de kaarten voor de GP van België zijn altijd snel uitverkocht

Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps

Formule 1 tickets voor de Grand Prix van Spanje Barcelona

Formule 1 tickets voor de Grand Prix van Hockenheim Duitsland

Formule 1 tickets voor de Grand Prix van Monaco

Ga live naar de Formule 1 in 2016

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS