Formule 1

UPDATE: Gesigneerde privéauto Max Verstappen in hoogste versnelling op Marktplaats

Uitgegeven door Bas Kaligis • 16 november 2017 21:17

AMSTERDAM - De gesigneerde privéauto (HIER info Mercedes C63 AMG Edition 1 van Max Verstappen) die sinds gisteren wordt aangeboden op Marktplaats Auto is zeer gewild. Rond het einde van de middag was de advertentie van de Mercedes Benz C63 S coupé van Max Verstappen ruim 10.000 keer bekeken. Alleen vandaag al wordt er veel gezocht op ‘Verstappen’, acht keer meer dan normaal. Tientallen biedingen lopen in rap tempo op. Wat er daadwerkelijk neergeteld wordt voor de auto zal morgen bekend worden bij het verkopende veilinghuis. Het is afwachten welke Verstappen-fan als kampioen uit de veiling komt.

Mercedes Max Verstappen

Op zowel het dashboard als de motorafdekking is de handtekening van Verstappen vereeuwigd. Voor echte racefans een parel van de bovenste plank. De Mercedes wordt morgen geveild via EpicAuctions. Door dit bijzondere model ook op Marktplaats te plaatsen, hoopt het veilinghuis nog meer Formule 1 fans te bereiken. De vraag is welke Verstappen-fan het langste in de race blijft en het hoogste biedt.

Testrit
Het duo Thijs en Joep, op YouTube beter bekend als de Bucket Boys, zagen de advertentie op Marktplaats en raceten naar het veilinghuis om voor een video een uniek testritje te maken. Hoe dat is gegaan? Bekijk HIER het filmpje.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS