Formule 1

Trainer Bottas ziet overeenkomsten met Prost: "Ze hebben gezond verstand"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 7 januari 2017 22:10 • Print artikel

Antti Vierula, de persoonlijke trainer van Valtteri Bottas zegt dat de Fin klaar is voor een overwinning in de Formule 1. De man die dichtbij de 27-jarige coureur staat heeft ook gewerkt met drievoudig wereldkampioen Lewis Hammilton. Hij heeft er geen twijfels over dat Bottas in een goede auto zijn eerste overwinning zal halen in seizoen 2017.

F1 Williams Martini Racing Valtteri Bottas


Tegen de Finse krant Turun Sanomat zegt de Vierula: "Als je al zoveel jaren werkt met verschillende coureurs, herken je de karakters. Met Bottas in een goede auto, dan zal hij winnen."

Kijkend naar de kwaliteiten van de snelle Fin zegt Vierula: "Hij vraagt veel van zichzelf ook van degene die naast hem werken. Hij zegt precies wat hij wil en weet wat hij wil," aldus Vierula.

De trainer ziet zelfs overeenkomsten tussen Bottas en de viervoudig wereldkampioen, F1 legende Alain Prost. "Ze hebben beide veel gemeen, ik heb zelf niet gewerkt met Prost," zegt Vierula. "Maar wat ik gehoord heb van de mensen bij McLaren-Honda gebruiken beide coureurs gezond verstand tijdens de races."Formule 1 zakelijk opvoeren? Heeft u een eigen bedrijf? Kijk dan eens voor Ziggo Zakelijk inclusief de Formule 1 met Ziggo Sport om dit te boeken op uw zaak? Vraag HIER vrijblijvend Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS