Formule 1

Tovert teambaas van Max Verstappen nog wat uit de hoge hoed?: "Andere verrassing dan je verwacht"

Uitgegeven door Daan Daniels • 14 maart 2017 11:21 • Print artikel

In de laatste week voordat het hele Formule 1-circus naar Melbourne vertrekt, blijft de nieuwe pikorde nog onduidelijk. In Barcelona stonden Ferrari en Mercedes nog bovenaan, kort gevolgd door Red Bull. Maar er zijn twijfels over de echte snelheid van de Red Bulls van Max Verstappen en Daniel Ricciardo. “Hebben ze de wagen van 2016 op bredere banden gezet?”, grapte Ferrari’s Sebastian Vettel volgens Auto Motor und Sport. “We zullen de echte Red Bull in Melbourne zien”, zei Mercedes-baas Toto Wolff.

Max Verstappen Red Bull


Op de vraag of Red Bull in Melbourne zal verrassen met een nieuwe wagen zei Christian Horner: “Daar kun je op rekenen, maar het zou een andere verrassing kunnen zijn dan je verwacht.”

Een andere theorie is dat Red Bull’s ontwikkelingsprogramma opgehouden is door betrouwbaarheidsproblemen met de nieuwe Renault-motor. Lewis Hamilton denkt dat Red Bull er gewoon zal staan in Melbourne. “Het is gebruikelijk dat zij de grote update meenemen naar de eerste race”, zei de Mercedes-coureur. Tot dan is het koffiedik kijken tot de eerste meters in Melbourne...Nog nooit was afvallen met WeightWatchers zo eenvoudig. Doe mee en ontvang direct EUR 29,95 korting. Eenvoudig uw streefgewicht bereiken met WeightWatchers. Nu EUR 29,95 korting!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS