Formule 1

Toto Wolff sluit overgang van Lewis Hamilton naar Ferrari niet uit, Mercedes weet ook al opvolgers

Uitgegeven door Daan Daniels • 12 april 2018 05:39 • Print artikel

Alhoewel Lewis Hamilton getrouwd lijkt met Mercedes, geeft Mercedes-baas Toto Wolff aan dat de kans bestaat dat Hamilton een keer naar Ferrari vertrekt en dat hij Esteban Ocon en Carlos Sainz als mogelijke opvolgers in beeld heeft. Iedereen verwachtte dat de wereldkampioen met een nieuw contract dit seizoen zou gaan beginnen, maar de handtekeningen zijn nog altijd niet gezet. Geruchten gaan dat Hamilton meer vraagt dan in het begin van de onderhandelingen, anderen zeggen dat het slechts een kwestie van tijd is.

Lewis Hamilton


Tegen Mundo Deportivo zegt Wolff: “Tegen het einde van 2020 zal Lewis hier in totaal acht jaar hebben gezeten. Een lange periode.” Mocht Wolff desondanks Hamilton verliezen, dan zal dat aan Ferrari zijn, verwacht Wolff. “In de Formule 1 is alles mogelijk. Welke rijder droomt er niet van om met Ferrari wereldkampioen te worden. Ik heb veel respect voor hen en het enige dat ik kan zeggen is dat Hamilton onderdeel is van de Mercedes-familie.”

Auto huren? 4% korting op het dan geldige tarief. Te boeken van 1 april t/m 30 april - Vertrekperiode 1 april t/m 16 mei - Kortingscode: 20180415

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS