Formule 1

Toro Rosso werkt 24/7 aan de nieuwe 2016 Formule 1-auto van Max Verstappen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 11 december 2015 03:06

Het is spitsuur bij Scuderia Toro Rosso. De werknemers van de Italiaanse renstal werken momenteel volgas aan de nieuwe STR11 van Max Verstappen en Carlos Sainz. Sinds bekend werd dat Toro Rosso komend seizoen met de 2015-specificiatie van de Ferrari krachtbron gaat, werkt men met man en macht. Er is zelfs een drieploegendienst aan de slag in de fabriek in Faenza, zodat er 24/7 en zeven dagen per week aan de bolides gewerkt kan worden. Het doel is om er op 22 februari bij de eerste F1-test op Barcelona bij te staan.


“We hebben het productieproces opnieuw ingepland en besloten om voor drie shifts te gaan, zeven dagen per week, 24 uur per dag, om op tijd klaar te zijn voor de eerste Formule 1 test. Vanuit Toro Rosso, kunnen we alles perfect organiseren, maar het probleem ligt bij de leveranciers en hun kerstvakantie. De meeste van hen zijn minimaal tien dagen gesloten en dat maakt het moeilijk voor ons”, lichtte STR-teambaas Franz Tost het unicum toe tegenover het Engelse Autosport.com. “We hebben nog nooit eerder voor zo lang een 24-uursrooster hoeven te hanteren. In februari, de laatste dagen voordat de auto klaar is, heb je soms van dit soort dagen, maar dat is normaliter voor één of twee dagen. Nu gebruiken we dit systeem in december, januari en de helft van februari, dus twee en een halve maand. Voor deze periode hebben we extra mankracht ingeschakeld om de werkzaamheden af te krijgen.”



Dé nieuwste trend! Het vetste Kerstcadeau. Ook jij kunt er vandaag eentje aanschaffen. En dat doe je zeer voordelig! Er is namelijk een prachtige deal gesloten met een grote hoverboard fabrikant. Dit zorgt ervoor dat het vandaag in de aanbieding is voor slechts € 349,95 in plaats van € 849,95. Pak die enorme korting van 500 Euro! Dit is misschien wel hét vetste kerstcadeau! Kijk HIER voor de info en de korting! Grijp vandaag deze buitenkans. Wacht niet, want OP = OP!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS