Formule 1

Toro Rosso teambaas tevreden: "Van begin tot eind een spannende race"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 17 april 2016 10:49

Toro Rosso teambaas Franz Tost is tevreden met de achtste plaats voor Max Verstappen en de negende plaats voor Carlos Sainz. Hoewel de Toro Rosso's als achtste en negende startte zag het er lange tijd niet naar uit dat het team uit Faenze China met acht punten ging verlaten. Een sterke slotfase zorgde echter voor blije gezichten aan de pitmuur bij Toro Rosso.



Franz Tost: "De Chinese Grand Prix was van begin tot het eind een heel spannende race, Max en Carlos startten goed, maar Max verloor een aantal posities in de eerste bocht. Carlos verkeerde in een goede positie tot de safety car, toen hij bij het binnenrijden van de pits gehinderd werd. Maar desondanks zijn ze, door een mooie inhaalrace, achtste en negende geworden. Dat is een heel bevredigend resultaat. Beide auto's hebben punten behaald, we hebben laten zien dat de auto competitief is en de coureurs hebben goed werk verricht. Ik wil iedereen enorm bedanken en kijk uit naar de volgende race in Sotsji, maar we ook een goede prestatie van onze kant verwachten."


Leuke kadotip of verjaardagskado! Tickets en tribunekaarten voor de Formule 1! Ook eens een Formule 1 Grand Prix bezoeken en jouw favoriete autocoureur aanmoedigen of Max Verstappen en co live te zien racen: Kijk hieronder vrijblijvend voor de informatie! TIP: let wel op, de kaarten voor de GP van België zijn altijd snel uitverkocht! De Grand Prix van Spanje is tijdens de meivakantie. Ga er eens lekker tussenuit, naar de Spaanse zon!

Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps

Formule 1 tickets voor de Grand Prix van Spanje Barcelona

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS