Formule 1

Toro Rosso F1 plant twee a drie grote upgrades: "James Key is op dit moment.."

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 9 april 2016 06:19

Toro Rosso teambaas Franz Tost geeft aan dat zijn team dit jaar twee of drie grote updates gaat uitvoeren aan de STR11. De mannen uit Faenza lijken een goede auto te hebben afgeleverd, maar de kans bestaat dat de Italianen gedurende het jaar gaan terugvallen, omdat er geen ontwikkeling mogelijk is aan de 2015 Ferrari motor. Tost hoopt dan ook dat de updates werken.



“Het team rond James Key is op dit moment al bezig met upgrades voor de wagen", vertelde Tost aan Motorsport.com. "Ik ben ervan overtuigd dat we tijdens het seizoen nog een paar stappen kunnen maken met de STR11, en het is ook noodzakelijk dat we geconcentreerd aan het verbeteren van de prestaties van de wagen blijven werken, aangezien we, zoals je weet, met een motor uit 2015 rijden. Ik hoop dat we dit met twee of drie grote upgrades kunnen realiseren.”

Leuke kadotip of verjaardagskado! Tickets en tribunekaarten voor de Formule 1! Ook eens een Formule 1 Grand Prix bezoeken en jouw favoriete autocoureur aanmoedigen of Max Verstappen en co live te zien racen: Kijk hieronder vrijblijvend voor de informatie! TIP Let wel op de kaarten voor de GP van België zijn altijd snel uitverkocht! De Grand Prix van Spanje is tijdens de Mei-vakantie. Ga er eens lekker tussen uit naar de Spaanse zon!

Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps

Formule 1 tickets voor de Grand Prix van Spanje Barcelona

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS