Formule 1

Tegenvaller voor Pascal Wehrlein: "Het werk wat we vorig jaar deden was echt goed en indrukwekkend...!"

Uitgegeven door Wim Boekel • 26 april 2017 15:05

Pascal Wehrlein geeft toe dat het voor hem een flinke tegenvaller was toen hij hoorde dat Manor Racing MRT in 2017 niet meer op de Formule 1-grid ging terugkeren. Vooral na het harde werk die het team in het vorige seizoen gestoken had om competitief te worden.

Pascal Wehrlein

Zo behaalde de Duitser het enige punt in 2016 binnen voor het team tijdens de Oostenrijkse Grand Prix, maar zag het Sauber F1-team in Brazilië toch voorbij steken. Felipe Nasr behaalde in Interlagos twee punten voor het Zwitserse team. Het ironische is dat juist Nasr exit is bij het team uit Hinwill en de voormalig DTM-kampioen zijn plek heeft ingenomen.

“Het was echt teleurstellend toen het Manor nieuws naar buiten kwam”, vertelde Wehrlein aan Crash.net. “Het werk wat we vorig jaar deden was echt goed en echt indrukwekkend. We begonnen met 120 mensen in het team en gingen naar bijna 200, als je dat vergelijkt met Sauber waar we mee vochten, hebben zij vele honderden. We hadden echt goede mensen die er werkten en het is zonde dat al die jongens hun baan hebben verloren.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS