Formule 1

Team van Max Verstappen blijft pushen: "Alle inspanningen komen ten goede aan 2018"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 6 augustus 2017 08:22 • Print artikel

Na een moeizame eerste helft van het wereldkampioenschap Formule 1 2017 gaat Red Bull Racing niet bij de pakken neerzitten. De zomervakantie wordt gebruikt om eens goed bij te tanken en de neuzen de goede kant op te zetten. Het team moet als een goed geöliede machine werken en alles uit de kast halen om de 'Top 2' bij te benen en de concurrentie in de vorm van Sahara Force India van zich af te houden. De voorsprong op het middenveld is mooi, maar Force India scoort regelmatig met twee auto's en dat is een gegeven wat het team van Max Verstappen nog niet vaak heeft meegemaakt gedurende dit seizoen.

Formule 1 2017 Christian Horner


De Red Bull teambaas Christian Horner benadrukt dat alles wat het team kan leren in het resterende seizoen, alleen maar ten goede komt aan het nieuwe seizoen in 2018 door de stabiliteit in de technische reglementen. "Ik denk dat het team erg collectief werkt", zei Horner op de Red Bull Racing website. "We krijgen prestatie uit de auto en er komen circuits aan die hopelijk bij ons passen; we blijven tot aan de laatste race in Abu Dhabi pushen. Er is een groot gat tussen ons en de auto's voor ons, maar er zijn kansen in de resterende races. We gaan er helemaal voor om te bereiken wat we kunnen. Uiteraard passen we de lessen die we leren toe in het volgende jaar".

Red Bull staat op de derde plaats in het constructeurs kampioenschap met 184 punten. 134 punten achter Scuderia Ferrari en 83 voor Sahara Force India.

Nog maar een paar dagen voor de volgende trekking van de Staatsloterij. Ben je op vakantie? Geen probleem! Koop dan je lot online. Check HIER vrijblijvend de informatie.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS