Formule 1

Stoffel Vandoorne hevig teleurgesteld over verloren race: "Ik heb een penalty gekregen, maar..."

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 10 juli 2017 08:06

McLaren-Honda F1-coureur Stoffel Vandoorne heeft een dubbel gevoel overgehouden aan de Grand Prix van Oostenrijk. Een finish op P12 was zijn resultaat, helaas net buiten de punten. Teamgenoot Fernando Alonso lag al na de eerst bocht van de wedstrijd uit de race door een touché met Daniil Kvyat. De Rus remde te laat en raakte Alonso, die op zijn beurt Max Verstappen meenam die aan de buitenkant zat. De Spanjaard en de Red Bull Racing coureur moesten het strijdtoneel verlaten.

Formule 1 2017 Stoffel Vandoorne


"Ik ben eigenlijk een beetje teleurgesteld", legde Vandoorne na de finish op de Red Bull Ring uit. "Als je kijkt naar de snelheid die we hadden gedurende de race, dan denk ik dat punten mogelijk waren. En dat is bemoedigend. Ons weekend was over het algemeen positief, we hadden geen problemen. Onze snelheid was redelijk en het voelde erg comfortabel in de auto. Helaas zat ik vast achter wat andere auto's, het was onmogelijk voor mij om in te halen. Dat is hoe het is voor ons op dit moment. Ik heb een penalty gekregen, maar we moesten iets proberen. Ik denk niet dat ik veel verloren hebt als je kijkt naar de totaalresultaten. Het is jammer dat we geen punten behaald hebben, maar onze snelheid was positief voor het hele team."

Last-minute naar de *Formule 1 in Silverstone*? Dat kan! Kijk HIER vrijblijvend voor meer informatie. Of heb je plannen voor de *Grand Prix van België*

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS