Formule 1

Speciale korting op Formule 1-reizen! Profiteer NU met de F1 kortingscode!

Uitgegeven door Bas Kaligis • 29 januari 2015 21:15

De kortingscode Formule 1 reizen: RaceXpress0215 Ben jij ook zo’n grote Formule 1 fan en kun je niet wachten tot het seizoen begint. Wil jij als één van de eersten de nieuwe F1-auto’s zien, horen brullen en voelen dreunen door je lijf en wil je Max Verstappen aanmoedigen? Ga dan naar de testdagen op Circuito de Catalunya in Barcelona. Er wordt op Barcelona gereden van 19 tot en met 22 februari en van 26 februari tot en met 1 maart weer in Barcelona. Of wil je naar één van de Grands Prix. Via RaceXpress kun je NU profiteren van een mooie korting bij onze partner GP Tours (dé specialist in Formule 1-reizen).


Kortingscode! RaceXpress0215
Boek je nog dit weekend één van de Grand Prix tickets/kaarten/reizen bij Grand Prix Tours dan ontvang je een korting in de vorm van gratis porto verzendkosten en pak je ook nog eens de vroegboekkorting. Let op! Deze aanbieding geldt dus tot en met aanstaande zondag 1 februari en sluit om 24.00 uur. Overleg snel met je vrienden en andere Formule 1 fans en bespaar geld.

Wat moet je doen? Je hoeft alleen maar deze Formule 1 kortingcode (De kortingscode is: RaceXpress0215 ) bij je boeking te vermelden.

Kijk hieronder voor meer informatie over de tickets/tribunekaarten/reizen:

Formule 1 testdagen in Barcelona van 19 tot en met 22 februari en van 26 februari tot en met 1 maart

Formule 1 Grand Prix van België Spa-Francochamps

Formule 1 Grand Prix alle tickets/reizen in 2015

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS