Formule 1

Speciaal moment voor Jos en Max Verstappen: "Dit was een supergave ervaring"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 29 juni 2015 15:31

De familie Verstappen had het zondag verschrikkelijk druk op het Italia a Zandvoort driven by Max Verstappen event. Naast de vele commerciële bezigheden, zoals signeersessies, moesten de beide heren geregeld de baan op. Vaak gebeurde dat afzonderlijk, maar rond een uur of twee gingen de twee heren voor het eerst samen de baan op in Formule 1 auto's. Zelf vonden de Verstappens dat natuurlijk een unieke gelegenheid.


Jos Verstappen: "Het is heel bijzonder om met je zoon op een circuit te rijden, zeker als je allebei in een Formule 1 wagen rijd. We weten allebei dat dit een kans is die we niet vaak krijgen, dus pakken we hem graag aan! Ik moest aan het begin van de run wel wennen, want ik moest in een auto rijden die ik totaal niet kende, daarom ging Max er in het begin ook aardig vandoor. Niettemin was dit een hele bijzondere ervaring."

Max Verstappen is vrijwel dezelfde mening toegedaan: "Hoe vaak komt het voor dat vader en zoon samen met een F1-wagen over een circuit rijden? Niet zo vaak natuurlijk! Het was erg bijzonder, heel erg leuk. Ik moest echt mijn best doen, want die Minardi reed nog best wel redelijk door! Dit was een supergave ervaring."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS