Formule 1

Sky Sports F1-analist Mark Hughes verwacht een gevoelig teamduel Max Verstappen - Daniel Ricciardo

Uitgegeven door Wim Boekel • 11 februari 2018 19:58 • Print artikel

Sky Sports F1-analist Mark Hughes verwacht veel van teamduel Max Verstappen - Daniel Ricciardo bij Red Bull Racing. In het eerste seizoen (F1 2016) dat Verstappen bij Red Bull kwam, had Ricciardo nog de overhand, maar in 2017 versloeg Max Verstappen zijn Australische teamgenoot in de kwalificatie met 13-7. Qua punten veroverde Ricciardo wel meer punten dan Verstappen, maar die kende veel tegenslag en motorpech.

 Max Verstappen Daniel Ricciardo


"Max Verstappen had de wind in de rug afgelopen jaar in een seizoen waar hij nóg sterker en ervaren werd", zei Hughes in motorsportmagazine. "Het seizoen was de eerste keer dat er echt tussen de teammaatjes van Red Bull een vergelijking gemaakt kon worden."

"Ricciardo moet er in slagen het bijna vanzelfsprekende Verstappen momentum een halt toe te roepen en zich als gelijke in de strijd met hem te tonen. Als hij dat niet doet zal zijn reputatie als de man die Vettel van de troon stootte bij Red Bull zijn glans verliezen. Zodoende zal de aandacht die Mercedes en Ferrari voor hem hebben ook verminderen. Met zo’n virtuoos Verstappen als teamgenoot zal 2018 wellicht zijn laatste kans zijn om titelkandidaat te worden", aldus de analist./Door Alan van Rijn.

Ziggo zakelijk, meer snelheid internet en gratis Formule 1 met Max Verstappen! Nú drie maanden gratis!Formule 1 met Max Verstappen? Zakelijk de boeken in? Dat kan! Heeft u een eigen bedrijf? Ziggo Zakelijk heeft nú een schitterende aanbieding met drie maanden gratis Ziggo Zakelijk!

Meer informatie? Vraag HIER vrijblijvend Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS