Formule 1

SILLY SEASON: Jenson Button op de weg terug naar het Williams F1 Team?

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 6 mei 2016 18:09

Jenson Button kan een transfer maken naar het team van Williams, zo vertelt Sky F1 commentator David Croft. Volgens 'Croftie' kon de wereldkampioen van 2009 vorig jaar ook al terugkeren in Grove, maar toen besloot hij bij McLaren te blijven. Bij Williams zouden ze echter nog steeds interesse in hun landgenoot hebben. Mocht Button besluiten de overstap te maken, dan keert hij terug naar het team waar hij zijn Formule 1 loopbaan begon.



Croft vertelde het volgende in gesprek met Sky F1: "Jenson zat bijna bij Williams aan het eind van vorig jaar. Je kunt er natuurlijk over speculeren, maar het is een feit dat Bottas erg lang moest wachten totdat hij de toezegging kreeg om nog een seizoen te rijden. Uiteindelijk werd de knoop pas doorgehakt toen Button bevestigd werd door McLaren. Button zit dadelijk zonder contract, Massa zit dadelijk zonder contract en Williams is vast en zeker al aan het kijken naar de rijdersbezetting voor volgend jaar."



De beste dagdeals met grote kortingen! Elke dag nieuwe dagaanbiedingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer hier van hoge kortingen op deze koopjes. Bekijk de dagaanbiedingen van vandaag! Kijk HIER eens vanuit je luie stoel of er iets bijzit voor je!!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS