Formule 1

Sergio Perez gaat genieten van sfeer op Silverstone: "Massa's mensen! Fans maken het speciaal"

Uitgegeven door Edwin Schimmel • 12 juli 2017 16:07 • Print artikel

Na een goed raceweekend in Spielberg, Oostenrijk afgelopen weekend, kijkt de Mexicaan Sergio Perez alweer uit naar de volgende race op de F1-kalender. Dat zal de Britse Grand Prix zijn die komend weekend wordt verreden op het historische en snelle circuit van Silverstone. Een baan die volgens Perez wel past bij de roze bolides van Force India en hij hoopt er dan ook weer met de nodige punten vandaan te gaan.

Sergio Perez

"Ik voel me echt positief gestemd na ons sterke weekend in Oostenrijk", aldus de Mexicaan die nog even terugblikt op het weekend op de Red Bull Ring. "We hebben ons goed hersteld na enkele lastige vrije trainingen en enkele belangrijke wk-punten behaald. Ik denk dat we hetzelfde kunnen doen in Silverstone. Ik hou van de baan en ik denk dat de wagen hier goed kan presteren. Er komen wat kleine aerodynamische updates aan en ik voel me comfortabel in deze bolide. Ik kan echt niet wachten om de hoge snelheidsbochten te gaan ervaren in Silverstone met alle neerwaartse druk die we hebben op deze 2017 bolides."

"Ik zeg altijd dat Silverstone één van de beste banen van het jaar is. Er zijn geweldige bochten en het is echt genieten om er te rijden in een Formule 1-wagen. Ook de fans maken de Britse Grand Prix tot iets speciaals. We zien altijd massa's mensen, zelfs op vrijdag, en de atmosfeer is altijd speciaal. Het is één van de races waar de rijdersparade je zo'n geweldige energie geeft als je de steun van de fans ziet."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS