Formule 1

Sebastian Vettel zit in de hoek waar de klappen vallen

Uitgegeven door Wim Boekel • 4 oktober 2016 21:07

Sebastian Vettel klapte bij de eerste bocht van de Grand Prix van Maleisië op Nico Rosberg. De F1-coureur kon de wedstrijd meteen met een gebroken ophanging verlaten, terwijl de gespinde Rosberg in de Mercedes de wedstrijd van achteruit het veld moest voortzetten.



Na de wedstrijd werden de pruimen nog zuurder voor de Ferrari-coureur, want de stewards wezen hem aan als de schuldige van het incident en legden hem een straf op. Tijdens de Grand Prix van Japan krijgt Sebastian Vettel namelijk drie plaatsen straf op de grid. Zelf reageerde de meervoudig wereldkampioen: “Ik deed mijn best tijdens het remmen, maar kon de botsing niet voorkomen. Het was een onfortuinlijke kettingreactie die zowel mijn race als die van Nico ruïneerde. Ik kan niet meer dan mijn excuses aanbieden aan Nico, want het incident had niets met hem te maken.”

Sebastian Vettel zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen! Buiten de DNF, de schade aan zijn Ferrari, het dure puntenverlies aan Red Bull Racing, de penalty voor Japan en een gekrenkt ego, zal Vettel met weemoed terug denken aan 2015 toen hij de F1-race op Sepang won!

Overstappen op Ziggo Sport, meer snelheid internet, Formule 1 en een gratis tablet!

Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen. Dit seizoen zijn alle Formule 1-races met Max Verstappen rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14. Stap over op Ziggo en mis niets van de Formule1: Nú met GRATIS Tablet bij Alles-in-1. kijk HIER vrijblijvend voor meer info!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS