Formule 1

SCHEMA testdagen Red Bull: Ricciardo doet de aftrap, wanneer komt Max Verstappen in actie met nieuwe RB14?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 23 februari 2018 17:32 • Print artikel

Vanaf volgende week maandag staan de Pre-season Formule 1-testen op het schema. Plaats van handeling: Circuito de Barcelona Catalunya. Daniel Ricciardo en Max Verstappen nemen beurtelings plaats in de nieuwe RB14 van Aston Martin Red Bull Racing voor de testdagen in Barcelona. De Australiër trapt op 26 februari af en rijdt tevens op 28 februari. Verstappen zit op dinsdag 27 februari en donderdag 1 maart achter het stuur.

Formula One Red Bull RB14

Die indeling wordt ook gehanteerd tijdens de tweede testweek, van 6 t/m 9 maart, eveneens op Circuit de Barcelona Catalunya. Dan rijdt Ricciardo dus op 6 en 8 maart, terwijl Verstappen op 7 en 9 maart achter het stuur kruipt.

Pre-season F1-testweek 1:
26 februari: Daniel Ricciardo
27 februari: Max Verstappen
26 februari: Daniel Ricciardo
1 maart: Max Verstappen

Pre-season F1-testweek 2:
6 maart: Daniel Ricciardo
7 maart: Max Verstappen
8 maart: Daniel Ricciardo
9 maart: Max VerstappenOok zo'n zin in het Formule 1-seizoen? Formule 1 met Max Verstappen; nu zakelijk in de boeken!
Heeft u een eigen bedrijf, of bent u ZZP’er. Ziggo Zakelijk heeft een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Probeer nú Ziggo Zakelijk de eerste 3 maanden gratis. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de uitzendingen van de Formule 1 Grands Prix.

Vraag HIER vrijblijvend informatie, naar de speciale aanbieding en advies over Ziggo Zakelijk.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS