Formule 1

Sauber F1 heeft nieuwe sponsor: "Belooft een dynamisch livery te zijn"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 9 februari 2017 03:09

Het Sauber F1 Team is blij met de bekendmaking dat Erreā Sport nu een officiële partner is van de Formule 1 renstal. Erreā is een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in het maken van technische sportkleding. Het merk ondersteunt veel sportclubs over de hele wereld met hun hoge kwaliteit en functionele producten in de voetbal, volleybal en basketbal om er een paar te noemen. Het partnerschap met Sauber geeft Erreā een nieuw zakelijk portfolio in de snelle wereld van de Formule 1.

Formule 1 2017 Sauber F1

Voor het 2017 Formule 1 kampioenschap, rust Erreā het team van Sauber uit met speciaal ontworpen teamkleding en reisgarderobe. Het sportmerk zal ook zorgen voor de distributie van een selectie aan officiële team artikelen, voor merchandising. Buiten de zichtbaarheid op de garderobe van het team zal ook het logo te zien zijn op de hoofdsteun van de Saber C-36 Ferrari. Niet alleen de teamleden worden gekleed door Erreā, ook de C-36 wordt voorzien van een hoes die de auto droog houdt tijdens rust.

Teambaas Monisha Kaltenborn: "We zijn blij Erreā aan welkom te heten aan boord als een officiële partner bij het Sauber F1 team, een succesvol familiebedrijf. "Erreā heeft een goede positie als een belangrijke speler in de competitieve sport goederen industrie. De allernieuwste fabricagetechnieken zijn een sleutel voor het succes, niet alleen in de sportindustrie, ook in de Formule 1. Sauber en Erreā hebben veel waardevolle attributen gemeen, de ambitie voor innovatie, kwaliteit en perfectie gecombineerd met de waarden die beide merken naleven iedere dag. We kijken uit naar een succesvol partnerschap in de toekomst."

President Angelo Gandolfi van Erreā Sport S.P.A: "In het Sauber F1 team zien we een gelijkgestemde partner. We kijken er naar uit om onze ervaring te gebruiken in het ontwikkelen van unieke merchandise en originele teamkleding ontwerpen uit de sport, zoals voetbal, volleybal, rugby en basketbal in het team. We zijn erg opgewonden om met het team samen te werken als hun terugkeren naar voormalige successen. We zijn trots om te zijn verkozen als partner. In 2017 zien de Formule 1 raceauto's er radicaal anders uit in vergelijking met de afgelopen jaren. We kijken uit naar de lancering van de Sauber C-36 Ferrari en het Erreā-logo op plaatsen, voor wat belooft een dynamisch livery te zijn voor onze Zwitserse partners. Het Sauber F1 team representeert een niveau van professionaliteit wat we alleen maar gezien hebben bij de top in andere sporten waar we voor werken. We kijken uit naar de eerste lancering van onze eerste lijn merchandise voor fans van het team en de sport in de komende weken."

Erreā Sport is een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in het fabriceren van technische sportartikelen, met een internationaal zakelijke activiteit in 80 verschillende landen. Opgericht in 1988 is Erreā een leidend merk, herkenbaar en synoniem voor kwaliteit, expertise en competentie in sport. Erreā heeft rond de 2000 winkels in 80 landen over de wereld, het produceert 4 miljoen artikelen per jaar.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS