Formule 1

Ron Dennis bevestigt gesprek met Ross Brawn: "Peilen wat er mogelijk is"

Uitgegeven door Casper Bekking • 15 december 2013 11:04

McLaren-voorzitter Ron Dennis heeft een gesprek gevoerd met Ross Brawn, waarbij ook de toekomst werd besproken. Het is geen geheim dat Dennis de meesterstrateeg wil verleiden tot een overstap naar Woking, nu hij zijn rol als teambaas bij Mercedes naast zich neer heeft gelegd. De komende periode zal daar echter geen sprake van zijn, aangezien Brawn tot minimaal de zomer van 2014 wil genieten van het leven. Een samenwerking is echter niet ondenkbaar, aangezien McLaren vanaf 2015 met Hondamotoren gaat rijden, het Japanse merk waarmee Brawn jarenlang nauw heeft samengewerkt.


“Ik heb een gesprek met hem gehad maar we waren vooral aan het brainstormen”, legde Dennis uit tegenover de BBC. “We hadden een leuk gesprek. We zijn beiden ervaren autosportmannen dus uiteraard praat je dan over het leven. Verder hadden we het over de gewone dingen. Mensen peilen wat er mogelijk en niet mogelijk is. Ik heb begrepen dat hij een jaar vrijaf wil nemen.”

Ross Brawn was minder open: “Het zou niet fair of netjes zijn om iets te zeggen of bepaalde partijen me hebben uitgenodigd voor een gesprek. Ik start begin komend jaar met mijn visuitjes en de tijd zal ons leren of ik ooit terugkeer in de Formule 1.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS