Formule 1

Rivaliteit Verstappen en Sainz: "Ruzie tussen deze twee rijzende sterren in de Formule 1"

Uitgegeven door Wim Boekel • 22 maart 2016 03:09

Max Verstappen en Carlos Sainz hadden een harde strijd op de baan van Albert Park tijdens de Formule 1 Grand Prix van Australië. De Nederlander wilde zijn teamgenoot bij Toro Rosso voorbij, aangezien Sainz wel heel lang wachtte om Jolyon Palmer in te halen en vroeg hier om bij de leiding van het Toro Rosso-team. De jonge coureur had het gevoel opgehouden te worden door de Spanjaard. Daarentegen gaf de pitmuur Carlos Sainz de opdracht ‘to push’, wat tot woede leidde bij Max Verstappen. Volgens Martin Brundle kan de situatie Verstappen-Sainz intenser worden dan Hamilton-Rosberg.


Aan het einde van de wedstrijd leidde het zelfs tot een kleine climax, toen de Limburger tegen de achterkant van zijn blokkerende teamgenoot aan reed. Brundle gaf na de wedstrijd commentaar op de rivaliteit tussen het tweetal. “De ruzie tussen deze twee rijzende sterren in de Formule 1 gaat worden zoals Hamilton en Rosberg; maar waarschijnlijk nog intenser.” zei Martin Brundle.

Ben jij ook zo’n grote Formule 1-fan en kun je niet wachten tot het seizoen begint. Wil jij de nieuwe F1-auto’s zien, horen brullen en voelen dreunen door je lijf en wil je Max Verstappen aanmoedigen? Kijk HIERONDER vrijblijvend voor alle informatie over alle mogelijkheden qua tickets/tribunekaarten/reizen naar de Formule 1 Grand Prix van Spa–Francorchamps! TIP Let wel op de kaarten voor de GP van België zijn altijd snel uitverkocht

Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps

Formule 1 tickets voor de Grand Prix van Spanje Barcelona

Formule 1 tickets voor de Grand Prix van Monaco

Formule 1 tickets voor de Grand Prix van Hockenheim Duitsland

Ga live naar de Formule 1 in 2016 ť

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS