Formule 1

Red Bull wil dit seizoen nog niet als verloren beschouwen: "We weten dat we in de race gelijk zijn aan de leiders"

Uitgegeven door Wim Boekel • 16 september 2018 06:57

Red Bull kan het in de strijd om het wereldkampioenschap wel vergeten. Dat gevecht gaat bij zowel de constructeurs als de coureurs tussen Mercedes en Ferrari. Toch wil het Formule 1-team uit Milton Keynes dit jaar nog niet opgeven en ziet Christian Horner nog genoeg mogelijkheden voor Max Verstappen en Daniel Ricciardo om voor de overwinning te vechten.

Max Verstappen Red Bull F1

“Nee, niet echt. Er is nog zoveel wat we kunnen leren”, zei Horner tegen Racer. “Ik denk dat er nog wat banen aankomen. Ik kijk er naar uit om terug naar Mexico te gaan. Japan kan interessant zijn voor ons, Brazilië als het regent, dus er is nog veel om voor te gaan dit jaar. De zwaarste races waren Spa en Monza, we stonden op het podium in Spa, we hadden op het podium kunnen staan in Monza. Zo slecht is het allemaal niet.”

Wat betreft het weekend in Singapore hoopt de teambaas op een goed resultaat, maar benadrukt dat het niet op het andere stratencircuit Monaco lijkt. “Kijk, Singapore is geen Monaco, er zijn daar langere rechte stukken en er is nog meer. We weten dat we in de race gelijk zijn aan de leiders en Singapore is mogelijk eens iets anders dan een 'één-stopper'. Dus er zijn meer kansen dan het misschien lijkt.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS