Formule 1

Pascal Wehrlein voelt rugblessure nog steeds: "Natuurlijk wordt de race zwaar"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 16 april 2017 12:07 • Print artikel

MANAMA - Pascal Wehrlein kampt nog steeds met pijn door zijn rugblessure. Dat zei de Duitser zondag voorafgaand aan de Grand Prix van Bahrein. Hij verscheen dit weekeinde voor het eerst weer achter het stuur van zijn Sauber sinds zijn blessure die hij in januari opliep tijdens de Race of Champions in de Verenigde Staten. De afgelopen twee Grands Prix was Antonio Giovinazzi zijn vervanger.

Pascal Wehrlein Sauber Grand Prix Bahrein


"Ik voel mijn rug, maar in de auto voel ik die niet echt", zei Wehrlein. "Ik denk dat het geen probleem gaat zijn tijdens de race. Natuurlijk wordt die zwaar, maar hij is zwaar voor iedereen."

Tijdens de kwalificatie van zaterdag snelde hij naar de dertiende tijd, zes posities beter dan zijn teamgenoot Marcus Eriksson. "Het was een mooie comeback, dus daar ben ik heel blij mee", aldus Wehrlein. "Ik heb me sinds vrijdag elke sessie kunnen verbeteren en we zijn steeds dichter in de buurt gekomen van de ideale set-up van de auto. Daardoor voel ik me elke ronde die ik rijd meer zelfverzekerd. Ik ga proberen het voor ons maximale resultaat te behalen, mijn best te doen en lol te hebben."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS